Τάσος Ευσταθίου: Το κοιμητήριο της Ηλιούπολης είναι κορεσμένο
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού “Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά” συναντήθηκαν για να συζητήσουν το θέμα ΚΥΤ – Διαδημοτικό Κοιμητήριο, καθώς και τα άλλα θέματα της ημερήσιας διάταξης του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέμπτης 28 Μαΐου.
Διεξήχθη πράγματι μία ουσιαστική συζήτηση και ελήφθησαν υπόψη όλα τα δεδομένα που είναι γνωστά μέχρι σήμερα. Δείτε τι δήλωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού, Τάσος Ευσταθίου:

Ασχολούμαι πολλά χρόνια με τα κοινά στην πόλη μας και λόγω αυτού θέλω να σας υπενθυμίσω ότι ως Δημ. Σύμβουλος, συμμετείχα σε όλες τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής (2002-2003) για την απομάκρυνση του ΚΥΤ και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος του Υμηττού. Για αυτό άλλωστε συμμετείχα και στη δενδροφύτευση του ΚΥΤ.“Τότε, δικαιώθηκαν οι αγώνες των κατοίκων με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας του 2005, κατά την οποία η εγκατάσταση του ΚΥΤ εντός της Β’ ζώνης του Υμηττού κρίθηκε ως ασυμβίβαστη με την προστασία της οικολογικής ισορροπίας του βουνού.
Παράλληλα όμως όλοι γνωρίζουμε ότι το κοιμητήριο της πόλης μας είναι κορεσμένο και κατά συνέπεια πρέπει να βρεθεί μια σοβαρή, ουσιαστική & υπεύθυνη λύση.
Ας αφήσουν λοιπόν κάποιοι τις “βιαστικές” κινήσεις εντυπωσιασμού σε ένα τόσο σοβαρό θέμα…
Θα περιμένουμε λοιπόν τις τελικές εισηγήσεις της Δημοτικής Αρχής και αφού συνεκτιμήσουμε όλα τα δεδομένα, θα τοποθετηθούμε θεσμικά στο Δημοτικό Συμβούλιο με σοβαρότητα & υπευθυνότητα και με γνώμονα πάντα το συμφέρον της πόλης μας”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.