Συγχαρητήρια Σπανάκη στο Υπουργείο Μεταφορών για την πεζογέφυρα Αλίμου




Την ικανοποίηση του για τους γοργούς ρυθμούς με τους οποίους προχωρούν οι εργασίες στην πεζογέφυρα Αλίμου, εξέφρασε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης-Πέτρος Σπανάκης.

“Η πεζογέφυρα του Αλίμου, όπως και η αντίστοιχη του Παλαιού Φαλήρου, αποτελούν έργα ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών, τα οποία η προηγούμενη Κυβέρνηση όφειλε να είχε ολοκληρώσει πριν από τις εθνικές εκλογές του 2019”, δήλωσε ο κ. Σπανάκης και συμπλήρωσε: “Το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και στα αιτήματα της Δημοτικής Αρχής και των τοπικών φορέων, κατάφερε να ξεπεράσει με επιτυχία μία σειρά προβημάτων και πλέον η κατασκευή της πεζογέφυρας στον Άλιμο προχωράει απρόσκοπτα”.

Να σημειωθεί ότι ο Βουλευτής του Νότιου Τομέα της Αθήνας είχε καταθέσει σχετική Ερώτηση (υπ’ αριθμ. 904/25-9-19) στη Βουλή, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι “έχουν συμβεί θανατηφόρα ατυχήματα λόγω της επικινδυνότητας διέλευσης πεζών που θα είχαν αποφευγχθεί εάν είχε κατασκευαστεί η εν λόγω πεζογέφυρα”.

Σύμφωνα με την Απάντηση (υπ’ αριθμ. Β1314/22-10-19) που είχε λάβει από το Υπουργείο Μεταφορών “κύριο αίτιο της καθυστέρησης των εργασιών στην Πεζογέφυρα Αλίμου αποτελούσε η αδυναμία των αρμοδίων Οργανισμών Δικτύων Κοινής Ωφελείας για την εκτέλεση των εργασιών μετατόπισης δικτύων, η οποία διήρκησε έναν χρόνο περίπου”.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.