Στον Άλιμο Γεωργιάδης, Παπαθανάσης και Πατούλης (VIDEO)




Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, για την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων στις οργανωμένες παραλίες που λειτούργησαν σήμερα.

Ο υπουργός και ο υφυπουργός, Νίκος Παπαθανάσης, επισκέφθηκαν οργανωμένες παραλίες στην Αττική και ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:

«Με τον υφυπουργό, τον κύριο Παπαθανάση, με τον οποίο είχαμε την ευθύνη να ανοίξουμε σήμερα τις παραλίες, κατόπιν της αποφάσεως που έλαβε ο κύριος Πρωθυπουργός μετά την εισήγηση της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων και του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κάναμε περιοδεία στις περισσότερες οργανωμένες παραλίες του θαλάσσιου μετώπου της Αττικής και καταλήγουμε εδώ, στον Άλιμο.

Όλα πηγαίνουν “ρολόι”. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την πειθαρχία που έχει επιδείξει όσον αφορά στην τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων. Ήδη, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης “παίζουν” με πολύ θετικά σχόλια τις σημερινές εικόνες από τις ελληνικές παραλίες.



Όλα θα πάνε καλά. Ο ελληνικός λαός, με πειθαρχία και με υπομονή, έχει κερδίσει ένα μεγάλο στοίχημα και τώρα ξεκινάμε την προσπάθεια να κερδίσουμε και το επόμενο στοίχημα, που είναι αυτό της οικονομίας και του ανοίγματος ξανά της κανονικής μας ζωής».

Με αφορμή το άνοιγμα των παραλιών για τους πολίτες ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με Δημάρχους της Αττικής, προκειμένου να υπάρξει συντονισμένη εποπτεία και έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας των πολιτών, σε όλες τις παραλίες της Αττικής. Σήμερα το πρωί μετέβη μαζί με τον Δήμαρχο Αλίμου Α. Κονδύλη στην παραλία του Αλίμου, προκειμένου να έχει εικόνα για τυχόν λειτουργικά προβλήματα αλλά και να εποπτεύσει την τήρηση των προληπτικών μέτρων προστασίας των πολιτών.

Η εικόνα της σημερινής λειτουργίας της παραλίας ήταν πολύ ικανοποιητική. Όπως διαπίστωσε τηρούνται αυστηρά οι αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των λουόμενων ενώ υπήρχε στη διάθεση των πολιτών ικανή ποσότητα αντισηπτικών συσκευασιών.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης επισήμανε σχετικά:

«Από τη σημερινή μας επίσκεψη στην παραλία του Αλίμου διαπιστώσαμε πως οι πολίτες έχουν ψηλά το αίσθημα της ατομικής ευθύνης, αντιλαμβανόμενοι ότι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, προέχει η προάσπιση της δημόσιας υγείας. Τα μέτρα ασφαλείας τηρούνται αυστηρά και μέχρι στιγμής δεν παρουσιάστηκαν προβλήματα. Ως Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσουμε σε συνεργασία με τους Δήμους να ενισχύουμε το δίχτυ προστασίας των πολιτών σε όλη την Αττική, μέχρι να βγούμε από αυτή την κρίση».

“Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στις Υπηρεσίες του Δήμου, των Υπουργείων, στους εργαζόμενους της Ακτής του Ήλιου, στους επιχειρηματίες, αλλά και στους πολίτες γιατί όλοι μαζί καταφέρνουμε να δίνουμε μία εικόνα διεθνώς που κάνει σαφές πως είμαστε υγειονομικά προστατευμένοι και στέλνουμε μία θετική εικόνα στο εξωτερικό” δήλωσε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.