Ποιες επεμβάσεις θα γίνουν από την Περιφέρεια στο ρέμα της Πικροδάφνης
Με την υπ’ αριθ. 930/2020 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Π.Α. εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, προεδρεύοντος του κ. Νικ. Πέππα, η διακήρυξη για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «Εργασίες άρσης καταπτώσεων πρανών ρεμάτων Περιφέρειας Αττικής (2019)» προϋπολογισμού 3.225.806,45 ευρώ (πλέον ΦΠΑ), κατόπιν σχετικής εισήγησης της Δ/νσης Έργων Αντιπλημμυρικής Προστασίας και σε συνεργασία με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αντιιπλημμυρικής Προστασίας κ. Θαν. Κατσιγιάννη.

Στην περιγραφή του έργου, το οποίο έχει ενταχθεί στο ΠΔΕ 2019 και στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Π.Α. (σχετ. η υπ’ αριθ. 328/2019 απόφαση Περιφερειακού Συμβουλίου), περιλαμβάνονται ενδεικτικά (και όχι περιοριστικά) οι θέσεις των επεμβάσεων μεταξύ των οποίων (α) το ρέμα Πικροδάφνης (οδοί Ιατρίδου, Ξάνθης – Δαιδάλου – Αρματολών, επέκταση οδού Αιγίνης στον Δήμο Αγ. Δημητρίου, γέφυρα οδού Κουντουριώτου στον Δήμο Παλ. Φαλήρου και γέφυρα Δράμας στον Δήμο Αγ. Δημητρίου (β) το ρέμα Λαγκαδίων (αρχή Λαγκαδίων) στον Δήμο Αλίμου.
Οι εργασίες αποκατάστασης στοχεύουν στην άρση της επικινδυνότητας στα σημεία των ρεμάτων, για τα οποία συντρέχει επιτακτική ανάγκη παρέμβασης.


Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη
Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.