Οδηγίες προετοιμασίας υποψηφίων για ΤΕΦΑΑ και στρατιωτικές σχολές




Η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 θα επιτρέπεται η αθλητική προετοιμασία σε ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις στίβου των υποψήφιων μαθητών/τριών πανελλαδικών εξετάσεων που εξετάζονται σε αγωνίσματα του κλασσικού αθλητισμού και από τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020, σε κολυμβητήρια, για την αθλητική προετοιμασία των υποψηφίων στο αγώνισμα της κολύμβησης, όπως προβλέπεται για την εισαγωγή αυτών στις ακόλουθες σχολές:
Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), Στρατιωτικές Σχολές, Σχολές Σωμάτων Ασφαλείας και Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού.

Στο πλαίσιο της ως άνω προετοιμασίας, κάθε υποψήφιος/α θα πρέπει να προσκομίζει κατά την είσοδό του/της στην αθλητική εγκατάσταση τα κάτωθι:

  1. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.
  2. Αντίγραφο της Αίτησης/Δήλωσης Συμμετοχής του/της υποψηφίου/ας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις Λυκείων 2020 για εισαγωγή στις ανωτέρω Σχολές και από την οποία αποδεικνύεται η εξέτασή του/της στα ανωτέρω αγωνίσματα.
  3. Ιατρική βεβαίωση με σφραγίδα και υπογραφή του ιατρού ο οποίος έχει πραγματοποιήσει την κλινική εξέταση του/της υποψηφίου/ας για COVID-19 και ο οποίος θα διατηρεί το αντίστοιχο ιατρικό ιστορικό στο ιατρείο του.



Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Οδηγίες προετοιμασίας υποψηφίων για ΤΕΦΑΑ και στρατιωτικές σχολές

  • 04/10/2020 at 9:22 μμ
    Permalink

    Καλησπέρα σας,
    Παρακαλώ πολύ ενδιαφέρομαι να προετοιμαστώ για τα αθλήματα των στρατιωτικών σχολών απο τον Οκτώβριο του 2020. Σε ποια περιοχη προετοιμάζετε; Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας;

    Ευχαριστώ πολύ.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.