Η Ραλλία Χρηστίδου για το παραλιακό μέτωπο του Μοσχάτου και της Καλλιθέας (VIDEO)
Η Ραλλία Χρηστίδου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖα, στον Νότιο Τομέα Αθηνών, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση, αναφορικά με το παραλιακό μέτωπο του Μοσχάτου και της Καλλιθέας:
«H σύνδεση των Δήμων Καλλιθέας και Μοσχάτου – Ταύρου με τη θάλασσα δεν αφορά μόνο τους δημότες των δυο αυτών περιοχών αλλά είναι σημαντική για όλους τους κατοίκους μιας παραθαλάσσιας μητρόπολης με ελάχιστη, ωστόσο, ελεύθερη πρόσβαση σε παραλίες και ακτές, όπως είναι η Αθήνα. Η υλοποίηση των σχετικών έργων ανάπλασης που είχε σχεδιάσει και ξεκινήσει η προηγούμενη Περιφερειακή Διοίκηση θα προσφέρει πολύτιμο δημόσιο χώρο στους πολίτες- έναν δημόσιο χώρο που, την αξία του, πολλοί συνειδητοποίησαν και εκτίμησαν εκ νέου, τις δύσκολες μέρες της καραντίνας.
Δυστυχώς όμως, όπως καταγγέλλουν οι δημοτικές παρατάξεις “Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή” του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου και “Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας”, η νέα διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, υπό τον Περιφερειάρχη κ. Πατούλη, εφαρμόζει παρελκυστική πολιτική, καθυστερώντας την εξέλιξη των έργων και εμποδίζοντας την ολοκλήρωση της ανάπλασης του Παραλιακού μετώπου. Η παραλία της Καλλιθέας και του Μοσχάτου πρέπει να γίνει Πάρκο. Τα γραφειοκρατικά τεχνάσματα πρέπει να τελειώσουν. Η περίοδος εμπορίου φυκιών για μεταξωτές κορδέλες έχει λήξει.»

Καλησπέρα σε όλες και σε όλους

Καλησπέρα σε όλες και σε όλους.Η περίοδος εμπορίου φυκιών για μεταξωτές κορδέλες έχει λήξει.

Gepostet von Rallia Christidou am Sonntag, 24. Mai 2020Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.