Δηλητηρίαση από αλκοόλ έδειξαν οι τοξικολογικές για την 14χρονη Κατερίνα




Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή ΜΑΖΙ ΣΟΥ, η δηλητηρίαση από υπερβολική ποσότητα αλκοόλ, είναι η επίσημη αιτία θανάτου της Κατερίνας που “έσβησε” στο πάρτι γενεθλίων της φίλης της, στη Σαντορίνη. Αυτό έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις, που με τόση αγωνία περίμεναν οι συγγενείς του κοριτσιού.

Το κακό έγινε στις 28 Μαΐου 2019. Μάλιστα χθες, ήταν το μνημόσυνο του αδικοχαμένου παιδιού…

Το κορίτσι ήταν καλεσμένο σε πάρτι γενεθλίων στενής φίλης. “Βασικά δεν ήθελα να την αφήσω να πάει. Κάτι μου έλεγε μην τη στείλεις. Και μου έλεγε μαμά είναι η τελευταία φορά που θα πάω σε αυτά τα παιδιά”. Αυτά έλεγε με κλάματα η μητέρα της, μη μπορώντας να πιστέψει όσα συνέβησαν…

Σύμφωνα με την ίδια, την ημέρα που έγινε το κακό, εκείνη έπαιρνε τηλέφωνο το παιδί της και της έλεγαν ότι ήταν τουαλέτα ενώ το παιδί στην πραγματικότητα, ήταν αναίσθητο και αβοήθητο.



“Μου λέγαν ότι είναι τουαλέτα το παιδί και το παιδί ήταν νεκρό… Ξανάπαιρνα στο κινητό και στο τέλος το έπιασε η φίλη της και μου είπε ότι το παιδί το πήγαιναν στο νοσοκομείο. Εγώ όταν έφτασα εκεί το παιδί ήταν νεκρό” είπε η χαροκαμένη μάνα, μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου (Πηγή: protothema.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.