Παλαιό Φάληρο: Ξεκίνησαν τα έργα στην Αγίου Αλεξάνδρου
Ξεκίνησε την επισκευή των φθαρμένων κυβόλιθων της οδού Αγίου Αλεξάνδρου.
Υπενθυμίζεται πως ο χαρακτήρας και η μορφή της οδού Αγίου Αλεξάνδρου, βάσει των όρων χρηματοδότησης του έργου, οφείλει να παραμείνει ως έχει έως το τέλος του 2020.
” Καθ΄όλη την διάρκεια εκτέλεσης του έργου θα ασκείται διαρκής επίβλεψη των προδιαγραφών του, ενώ παράλληλα έχει εξασφαλιστεί η διευκόλυνση της τροφοδοσίας των καταστημάτων που παραμένουν ανοιχτά” αναφέρει ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος

Συγκεκριμένα, το πρώτο στάδιο προβλέπει, την ανακατασκευή των φθαρμένων κυβόλιθων στο τμήμα, από την Λεωφ. Ποσειδώνος έως την οδό Ναϊάδων. Το δεύτερο προβλέπει, την ανακατασκευή των φθαρμένων κυβόλιθων που ξεκινά, από την οδό Ναϊάδων έως την οδό Ζησιμοπούλου.
Για τις ανάγκες των εργασιών, για διάστημα περίπου 20 ημερών, ο δρόμος θα είναι κλειστός από την Λεωφ.Ποσειδώνος έως την οδό Ναϊάδων. Οι κάθετοι δρόμοι όπως οι οδοί : Αλκυόνης, Τρίτωνος, Θέτιδος, Αφροδίτης και Ναϊάδων, θα παραμείνουν ανοιχτοί.
Η διέλευση της λεωφορειακής γραμμής 126 του ΟΑΣΑ θα πραγματοποιείται κανονικά, καθώς το τμήμα αυτό θα παραμείνει ανοιχτό.


Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards
Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.