Λόφος Πανί: “Πολλές φορές έχουμε βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να κόψουμε κλήσεις” λέει ο Ανδρέας Κονδύλης (VIDEO)




Η Δημοτική Αστυνομία Αλίμου, κάνει μέρα νύχτα περιπολίες στην πόλη και μοιράζει κλήσεις σε όσους δεν έχουν μαζί τους το απαραίτητο έγγραφο ή δεν έχουν στείλει sms.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην πλειοψηφία των Αλιμιωτών που έχουν αντιληφθεί τη σημασία των μέτρων και έχουν σεβαστεί και τηρήσει τα μέτρα και δεν κυκλοφορούν άσκοπα” λέει στο NOTIA.GR, ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης

“Σε αυτούς που δεν σέβονται αυτή την προσπάθεια και είναι η μειοψηφία αλλά μπορεί να προκαλέσουν ζημιά θέλω να πω ότι αυτά τα μέτρα είναι για το καλό όλων, για να μπορέσουμε να φύγουμε μια ώρα αρχύτερα από την κρίση. Θερμή παράκληση να σέβονται τα μέτρα, είμαστε στη μέση του δρόμου και πρέπει να σεβαστούμε όλοι τον διπλανό μας.

Η Δημοτική Αστυνομία σε συνεργασία με την ελληνική Αστυνομία κάνουν διαρκώς περιπολίες, πολλές φορές έχουμε βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να κόψουμε κλήσεις. Αγάντα κουράγιο έχουμε μπροστά μας ας κρατηθούμε όλοι μια βόλτα γύρω από το σπίτι μας όχι όμως συνάθροιση σε χώρους πρασίνου, όχι στην παραλία. Καλή δύναμη σε όλους”.



Ο εντεταλμένος σύμβουλος της Δημοτικής Αστυνομίας, Γιάννης Βέργης (αριστερά) συντονίζει τις περιπολίες στην πόλη

Δείτε τι είπε για το παραλιακό μέτωπο ο δήμαρχος στον ΣΚΑΪ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.