Aποκλειστικό: Γυρνάνε όλη τη μέρα στην παραλιακή με διαφορετικές βεβαιώσεις!




“Από τους ελέγχους που κάνουμε καθημερινά έχουμε παρατηρήσει ότι πολλοί πολίτες που τυχαίνει να τους σταματάμε πάνω από μια φορά την ημέρα, είναι εφοδιασμένοι με βεβαιώσεις στις οποίες αναγράφονται διαφορετικές ώρες” αναφέρει στο NOTIA.GR αστυνομική πηγή.

“Δηλαδή είναι “φως φανάρι” πως βολτάρουν όλη τη μέρα χρησιμοποιώντας τις ανάλογες βεβαιώσεις με άλλες ώρες. Και μάλιστα οι περισσότεροι είναι νέοι που δεν έχουν τη δικαιολογία ότι δεν μπορούν να στείλουν SMS. Aπλά με το SMS ¨καρφώνονται”. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Το ξέρουμε ότι μας καροϊδεύουν αλλά δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να τους αμφισβητήσουμε… Για αυτό παρατηρείται αυτός ο συνωστισμός στο παραλιακό μέτωπο…”

Σύμφωνα με πληροφορίες του NOTIA.GR, για το σχετικό θέμα έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι στην Πολιτική Προστασία και αναμένονται αλλαγές στα μέτρα ειδικά με τις χειρόγραφες βεβαιώσεις.



Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Aποκλειστικό: Γυρνάνε όλη τη μέρα στην παραλιακή με διαφορετικές βεβαιώσεις!

  • 12/04/2020 at 4:27 μμ
    Permalink

    ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ…………………….ΑΜΕΣΑ………..ΟΙ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΗ…………..ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ…ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ………….ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΥΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ, ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣ Η ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ…..

    Απαντήστε
    • 13/04/2020 at 1:55 μμ
      Permalink

      Οποίοι κατάκρινουν άλλους να μην ξεχνάμε ότι για πολλούς ο εγκλεισμός φέρνει ψυχολογικά προβλήματα και μπορεί αυτό που φαίνεται παραβατικο να είναι απλά η άμυνα κάποιων πριν το τρελάδικο. Δεν νομίζω ότι έχουμε δει υπερβολές σε καμία παραλία ή άλλου που να δικαιολογεί νέα Μετρα και απαγορεύσεις που θα αυξαναν το ήδη φορτωμένο νευρικό μας σύστημα, ας είμαστε λίγο πιο συνετοι

      Απαντήστε
  • 16/04/2020 at 6:02 μμ
    Permalink

    ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ Π. ΦΑΛΗΡΟ !!!
    Πριν απο λίγα χρονια η Αγ.Αλεξανδρου απέκτησε ενα νέο μοντέρνο οδόστρωμα ..και τωρα ο δρομος ξανακλείνει λενε , για να το επιδιορθώσουν δηλ. επιβεβαιώνουν την προηγούμενη κακοτεχνία της ..Καλως ..,Να γινει – βεβαιως με εξοδα του προηγούμενου εργολάβου – αλλα τι λέτε για τα ξεχαρβαλωμένα πεζοδρόμια και τις καραμπινάτες πολεοδομικές επεμβάσεις πολλών ιδιοκτητών των κατοικιών που επεκτείνονται επάνω τους ; ΔΕΝ αγανακτείτε , οτι δεν μπορεικαποιος ούτε γυρω-γυρω στο τετράγωνο του να περπατήσετε στο πεζοδρόμιο , χωρίς να σκανταπηδαει σαν νατανε κατσίκι ; Τι σόι Δημάρχους εκλέγουμε , που εδω και 30 χρονια ΔΕΝ αντιλαμβάνονται οτι ο Πολιτισμός ενος Τόπου ξεκινάει ακριβως απο το Πεζοδρόμιο , που αντικαθρωπτιζει την ελευθερία των Κατοικων του να μπορούν να βαδίζουν με ασφάλεια πανω στα Πεζοδρόμια του ;;; Έχετε κανει άραγε κατι εναντίον του παραβατικού Γείτονα σας , τον έχετε καταγγείλει επώνυμα ή ισχύει και εδω <>
    ΗΤ

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.