Βόλτες, ψάρεμα, ποδηλατάδα και ηλιοθεραπεία στον Φλοίσβο (EIKONΕΣ)




Ενώ η Ελλάδα θρηνεί για τα θύματά της αρκετοί είναι αυτοί που δεν πειθαρχούν στις συστάσεις της Πολιτείας και νομίζουν πως η καραντίνα είναι αφορμή για να κάνουν τις βόλτες τους και να απολαύσουν τον ελεύθερο χρόνο τους.

Σε αντίθεση με τους πολλούς που δείχνουν να πειθαρχούν στο μήνυμα «Μένουμε σπίτι» υπάρχουν και αυτοί που βάζουν σε κίνδυνο την υγεία τους και συνωστίζονται είτε πεζοί είτε με το ποδήλατο τους την ώρα που βολτάρουν δίπλα στη θάλασσα στον Φλοίσβο. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του newsbeast.gr το πρωί της Παρασκευής.

Αν και η πλειοψηφία των πολιτών ακούει τις συστάσεις της Πολιτείας και του ίδιου του πρωθυπουργού με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του φονικού κορονοϊού , υπάρχουν και οι απείθαρχοι που κάνουν βόλτες όχι ο ένας μακριά από τον άλλον αλλά σε απόσταση αναπνοής.

Ο κόσμος που μένει σπίτι και έχει περιορίσει τις μετακινήσεις του, προσπαθεί με κάθε τρόπο να διαφυλάξει την ατομική του υγεία αλλά και των ατόμων του οικογενειακού περιβάλλοντος. Αυτοί όμως που συνωστίζονται ο ένας δίπλα στον άλλον δείχνουν απλά να μην σέβονται την υγεία ούτε τη δική τους αλλά ούτε και των ατόμων που έρχονται σε επαφή.



Δείτε το φωτορεπορτάζ του newsbeast.gr από τον συνωστισμό που παρατηρείται στον Φλοίσβο:

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος/newsbeast.gr

Ουρές στα διόδια της Ελευσίνας
Παρόμοιες με τον Φλοίσβο εικόνες παρατηρούνται και στα διόδια της Ελευσίνας. Εκατοντάδες ήταν τα αυτοκίνητα που το μεσημέρι της Παρασκευής (19/03) πέρασαν από τα διόδια για να συνεχίσουν το ταξίδι τους εκτός της πρωτεύουσας.

Εργαζόμενοι και μη σχημάτισαν στα διόδια ουρές έτσι ώστε να φύγουν μακριά από τη μεγαλούπολη.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.