Πίτ Mπουλ κατασπάραξε γάτα στον Άγιο Δημήτριο (VIDEO)




Δείτε την καταγγελία και το σοκαριστικό βίντεο:

Παρακαλώ, θα ήθελα να παρακολουθήσετε όλο το βίντεο. Το περιστατικό έγινε στον Άγιο Δημήτριο, στο ύψος του μέτρο της Δάφνης. Κοινοποιείστε σας παρακαλώ όσο πιο πολλοί μπορείτε για να βρεθεί το κτήνος που προκάλεσε και παρακολουθούσε απαθέστατος αυτή τη δολοφονία. Γιατί σήμερα σκότωσε ένα γατάκι, αύριο μπορεί να είναι κάποιο παιδί.

Παρακαλώ , θα ήθελα να παρακολουθήσετε όλο το βίντεο. Το περιστατικό έγινε στον Άγιο Δημήτριο, στο ύψος του μέτρο της Δάφνης.Κοινοποιειστε σας παρακαλώ όσο πιο πολλοί μπορείτε για να βρεθεί το κτήνος που προκάλεσε και παρακολουθούσε απαθέστατος αυτή τη δολοφονία.Γιατι σήμερα σκότωσε ένα γατάκι, αύριο μπορεί να είναι κάποιο παιδί.

Gepostet von Dimitris Outras am Sonntag, 8. März 2020

Το Σεπτέμβρη του 2019 είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο περιστατικό με μια άλλη γάτα. Δείτε την ανάρτηση:

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Ο σκύλος που κυκλοφορεί ελεύθερος είναι ράτσας pitbull, χθες σκότωσε τη γάτα μου, ο τύπος συνεχίζει τη βόλτα του χωρίς να έχει δεμένο τον σκύλο του, κρατάει στο χέρι του το λουρί. Κυκλοφορεί στην περιοχή του Υμηττού (τον έχουν δει στην πλατεία Υμηττού και Πέτρου και Παύλου) είναι επιθετικός, αποτελεί σίγουρα κίνδυνο με το να κυκλοφορεί χωρίς λουρί η φίμωτρο. Σας παρακαλώ ειλικρινά για κοινοποίηση και ότι πληροφορίες έχετε επικοινωνήστε μαζί μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.



Gepostet von Rania Biz am Mittwoch, 18. September 2019

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Ο σκύλος που κυκλοφορεί ελεύθερος είναι ράτσας pitbull, χθες σκότωσε τη γάτα μου, ο τύπος συνεχίζει τη βόλτα…

Gepostet von Rania Biz am Dienstag, 17. September 2019

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.