Πέθανε ο 65χρονος που του επιτέθηκε αγέλη σκύλων




Νοσηλευόταν από τις 6 Μαρτίου σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου
Με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια μιλούν για τον 65χρονο Πέτρο Τσικάκη ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης αγέλης αδέσποτων ζώων, φίλοι του δρομείς καθώς και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης.

Ο 65χρονος σύμφωνα με όσα αναρτούν δρομείς και φίλοι του ήθελε να τρέξει για πρώτη φορά στον Μαραθώνιο από την Πέλλα μέχρι τη Θεσσαλονίκη και προπονούνταν καθημερινά για αυτό.

Ο άτυχος άνδρας δέχθηκε επίθεση στις 4:30 το πρωί την ώρα της προπόνησης από αγέλη αδέσποτων σκύλων στην Πυλαία στις 6 Μαρτίου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αιμόφυρτος. Άφησε την τελευταία του πνοή χθες το βράδυ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο μετά από μάχη πολλών ημερών να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με την ανάρτηση δρομέα:



“Προετοιμαζόταν για τον πρώτο του Μαραθώνιο, από την Πέλλα στην πόλη του, τη Θεσσαλονίκη. Οι προπονήσεις του καθημερινά εντατικές. Σε μια από αυτές στάθηκε άτυχος να γίνει θύμα μιας αγέλης αδέσποτων ζώων.
Σήμερα, δυστυχώς, ο φίλος μας ο Πέτρος Τσικάκης δεν τα κατάφερε και πλέον θα τρέχει στη γειτονιά των Αγγέλων.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.
Καλό Παράδεισο, φίλε Πέτρο.”

Ανάρτηση για τον θάνατο του Πέτρου Τσικάκη έκανε και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης αναφέροντας:

Ο συναθλητής μας Πέτρος Τσικάκης έφυγε από κοντά μας, χθες Σάββατο 28 Μαρτίου 2020, μετά από έναν δύσκολο αγώνα. Η κηδεία του έγινε σήμερα Κυριακή 29/3 στα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης απευθύνουν τα θερμά συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του φίλου μας Πέτρου.

Πηγή: typosthes.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.