Καθημερινές περιπολίες πραγματοποιεί η Δημοτική Αστυνομία Aγίου Δημητρίου




Καθημερινές περιπολίες σε ολόκληρη την πόλη πραγματοποιεί η Δημοτική Αστυνομία, στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων περιορισμού των μετακινήσεων των πολιτών για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού στην κοινότητα. Το ωράριο των περιπολιών είναι 9-5 καθημερινά και επεκτείνεται όποτε χρειάζεται.

➡️ Οι φωτογραφίες είναι από χθεσινή περιπολία των Δημοτικών Αστυνόμων στην περιοχή του μετρό ‘Δάφνη’ και οι πολίτες που ελέγχθηκαν, έφεραν τα απαραίτητα έγγραφα μετακίνησης. Εκτός από κεντρικά σημεία ελέγχονται από τη δημοτική αστυνομία και κοινόχρηστοι χώροι της πόλης: πλατείες, παιδικές χαρές και πάρκα.

👮‍♂️Οι Δημοτικοί Αστυνομικοί δεν παραλείπουν να προτρέπουν τους ηλικιωμένους επικοινωνώντας τους τον πενταψήφιο αριθμό ☎️ 15371 του Δήμου μας για οποιαδήποτε ανάγκη τους αυτές τις μέρες.

‼️Για την κατ’ οίκον διαδικασία του γνήσιου της υπογραφής που πραγματοποιεί κάθε εβδομάδα η δημοτική αστυνομία, οι Δημοτικοί Αστυνομικοί, φοράνε επιπλέον προστατευτικό εξοπλισμό για την προστασία των ευπαθών ομάδων.



🏠 Μένουμε σπίτι και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!
ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ – ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ!
Ασπίδα μας η γνώση και η πιστή τήρηση των προληπτικών μέτρω

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.