Γλυφάδα: “Μένουμε σπίτι και βγαίνουμε έξω για να δώσουμε αίμα, να σώσουμε ζωές”




Οι ανάγκες για αίμα είναι μεγαλύτερες παρά ποτέ. Ο Δήμος Γλυφάδας διοργανώνει έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με το Ασκληπιείο Βούλας, την προσεχή Τετάρτη 1η Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, στο Παλαιό Δημαρχείο που βρίσκεται στην παραλιακή, απέναντι από τον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Προσοχή: Χρειάζεται ραντεβού, για να αποφευχθούν συνωστισμός και αναμονές. Καλέστε στο πενταψήφιο 15 464 για να κλείσετε ραντεβού. “Όλοι να βοηθήσουμε για να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο αίμα, για τους συμπολίτες μας που το έχουν απόλυτη ανάγκη”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και προσθέτει: “Μένουμε σπίτι και βγαίνουμε έξω για να δώσουμε αίμα, να σώσουμε ζωές”.

Ο Δήμος Γλυφάδας με τον συντονισμό της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Λένας Δεναξά έχει φροντίσει για την πλήρη προστασία και προφύλαξη των γιατρών και των εθελοντών αιμοδοτών, λαμβάνοντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα με σεβασμό στους κανόνες και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. “Η αιμοδοσία ανέκαθεν αποτελούσε δείγμα αλληλεγγύης και προσφοράς. Αυτή τη φορά όμως είναι κάτι παραπάνω. Είναι υποχρέωσή μας”, τονίζει η Λένα Δεναξά.



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Γλυφάδα: “Μένουμε σπίτι και βγαίνουμε έξω για να δώσουμε αίμα, να σώσουμε ζωές”

  • 27/03/2020 at 4:22 μμ
    Permalink

    Το ξέρει ο δημαρχος ότι έχει ανακοινωθεί το τηλέφωνο που υπάρχει χρέωση? Γιατί αν δεν το ξέρει πρέπει να το διορθώσει και πρέπει τα άτομα που το σκέφτηκαν να τα στείλει σπίτι τους. Αν το ξέρει άλλη εντύπωση είχα για τον ίδιο.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.