Διονύσης Χατζηδάκης: Με ενότητα η πατρίδα θα προχωρήσει και πάλι μπροστά




ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ
Πρώην Δήμαρχος Παλ. Φαλήρου και νυν Βουλευτής Β3’ Νότιου Τομέα

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,
Στην σημερινή έκτακτη κατάσταση που βιώνουμε και βρίσκεται η πατρίδα μας απαιτείται:
Α. Εθνική ενότητα
Β. Σοβαρότητα και αντίληψη της πραγματικότητας
Γ. Οργάνωση
Δ. Ανθρωπιά
Ε. Αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα
Εκτιμώ ότι η σημερινή κυβέρνηση καλύπτει πλήρως αυτές τις απαιτήσεις και επιπλέον ότι η κρίση αυτή ανέδειξε την επιμέλεια αλλά και τα ηγετικά προσόντα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Αναλογιστείτε αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, με ψυχραιμία και χωρίς πολιτικούς δογματισμούς, εάν στη σημερινή κρίση της πανδημίας αλλά και την κρίση, λόγω της ύπουλης επιθετικότητας της γειτονικής χώρας, με την αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων μας στον Έβρο, ήταν μια άλλη κυβέρνηση.
Πού θα μας οδηγούσε άραγε, σήμερα, η προηγούμενη κυβέρνηση με τις ιδεοληψίες και τις αντιλήψεις των πολλαπλών συνιστωσών της;
Σας αφιερώνω λοιπόν σε βίντεο τα 4 διαγγέλματα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, από τις 11 Μαρτίου μέχρι και χθες 22 Μαρτίου, που κατά την προσωπική μου άποψη αποτελούν μνημεία πατριωτισμού, σύνεσης, ανθρωπιάς, αποφασιστικότητας και προπαντός αποτελεσματικότητας.
Ο θεός της Ελλάδας δεν μας εγκατέλειψε, είναι και πάλι μαζί μας.
Με πίστη, λογική, ευαισθησία, αλληλεγγύη και, κυρίως, τηρώντας συνετά τα μέτρα της κυβέρνησης θα ξεπεράσουμε όλοι μαζί την κρίση και σύντομα θα ξαναμπούμε στην κανονικότητα, για να προχωρήσει μπροστά η πατρίδα μας.

Πάντα δικός σας
Διονύσης Χατζηδάκης



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.