Δήμος Αλίμου: Μένουμε σπίτι, παίρνουμε τα καθημερινά αγαθά με delivery
Δείτε την ανακοίνωση του δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη για τις επιχειρήσεις της πόλης που κάνουν διανομή στο σπίτι:

Πολλά καταστήματα της πόλης μας με είδη πρώτης ανάγκης (φούρνοι, φαρμακεία κ.λπ.) ήδη ξεκίνησαν να κάνουν delivery κατ’ οίκον όλα τα αγαθά τους, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους πολίτες που “μένουν σπίτι”.Έτσι, εύκολα και γρήγορα, με ένα απλό τηλεφώνημα, κάθε πολίτης μπορεί να προμηθεύεται βασικά αγαθά καθημερινής κατανάλωσης, χωρίς να μετακινείται, χωρίς να ταλαιπωρείται, χωρίς να εκτίθεται στην πανδημία.

Ο Δήμος Αλίμου καταγράφει όλα αυτά τα καταστήματα και θα σας τα παρουσιάσει συγκεντρωμένα στο επίσημο site του (www.alimos.gr) την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020, μαζί με τα τηλέφωνά τους και τις ώρες που κάνουν διανομή κατ’ οίκον.

Προσκαλούμε όποιο κατάστημα επιθυμεί να ενημερώσει το κοινό του Αλίμου ότι κάνει delivery, να στείλει στον Δήμο Αλίμου ένα απλό e-mail ([email protected]) με τη διεύθυνση και το τηλέφωνο της επιχείρησης, καθώς και τις ώρες που εξυπηρετεί με delivery. Εναλλακτικά, μπορεί να δώσει τα στοιχεία αυτά και τηλεφωνικά στο 213 2008048.

Δικτυώνουμε πολίτες και επιχειρήσεις, γρήγορα και ανέξοδα, για την εξυπηρέτηση όλων και για να χτίσουμε “τείχος” στον κορωνοϊό!!

Μένουμε σπίτι, παίρνουμε τα καθημερινά αγαθά με delivery στο σπίτι!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.