Απαγόρευση κυκλοφορίας: Έπεσαν τα πρώτα πρόστιμα




Κυκλοφορούσαν ασκόπως στο δρόμο και χωρίς να διαθέτουν το απαραίτητο έγγραφο για «κατ εξαίρεση μετακίνηση»

Αν και η πρώτη μέρα εφαρμογής απαγόρευσης της κυκλοφορίας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα από τα πληρώματα της ΕΛ.ΑΣ για τους πολίτες, έχουν εντοπισθεί περιπτώσεις ατόμων να περιφέρονται … ασκόπως και χωρίς την απαραίτητη έγγραφη εξουσιοδότηση για «κατ εξαίρεση μετακίνηση», όπως ο παραβάτης που εντοπίσθηκε το πρωί σε περιοχή της Αττικής. Στον πολίτη, επιδόθηκε κλήση με πρόστιμο #€150 όπως προβλέπεται για όσους επιμένουν σε «ανυπακοή» στα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί.

Σε μπλοκάκια της Τροχαίας οι πολίτες που εντοπίζονται να κινούνται χωρίς την απαραίτητη έγγραφη και ηλεκτρονική άδεια, παραλαμβάνουν την κλήση τους ως.. παραβάτες.

Παραβάσεις έχουν επίσης βεβαιωθεί στη Χίο και τη Λέσβο με τα τρία πρώτα πρόστιμα των #€150 μετά το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Στη Χίο, οι δύο πολίτες κατελήφθησαν ο ένας πεζός και ο άλλος με το αυτοκίνητο να κινούνται ασκόπως, χωρίς να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα ή ηλεκτρονική έγκριση μέσω SMS, ενώ δεν έφεραν προφυλάξεις παρά τις συστάσεις των ειδικών. Ένας ακόμη οδηγός εντοπίστηκε στην Μυτιλήνη να κυκλοφορεί ασκόπως με το αυτοκίνητό του, χωρίς να φέρει την απαραίτητη «κατ εξαίρεση μετακίνηση».



Πηγή: nantiareport.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.