Αναστολή πληρωμής τροφείων στους Δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς Νέας Σμύρνης




Οι στιγμές που διανύουμε είναι συγκλονιστικές και η ανθρώπινη υγεία βρίσκεται πλέον σε απόλυτη προτεραιότητα. Οφείλουμε απαρέγκλιτα ως πολίτες να ενισχύσουμε την ασφάλεια των συνανθρώπων μας, τηρώντας όλες τις οδηγίες των επιστημόνων του Υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Ως λειτουργοί της τοπικής αυτοδιοίκησης οφείλουμε να διατηρήσουμε τον κρατικό μηχανισμό ενεργό, ώστε να υποδεχθούμε και πάλι τα παιδιά της πόλης μας στις δομές του Δήμου μας, όταν περάσει αυτή η δοκιμασία του κορονοϊού. Και να είστε βέβαιοι ότι αυτό θα κάνουμε.
Σήμερα, γνωρίζουμε με βεβαιότητα πλέον, με βάση τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας, του Υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ότι οι βρεφονηπιακοί μας σταθμοί δεν θα λειτουργήσουν ως και την Παρασκευή 24 Απριλίου 2020. Ως εκ τούτου αναστέλλουμε την καταβολή τροφείων για το διάστημα 15 Μαρτίου 2020 ως 30 Απριλίου 2020, προσφέροντας μία οικονομική ανακούφιση στους γονείς της πόλης μας, πέραν των οικονομικών θετικών μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για το ίδιο χρονικό διάστημα.
Ο Δήμος Νέας Σμύρνης και το Νομικό Πρόσωπο «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης» αναλαμβάνουν το μερίδιο του κόστους που τους αναλογεί εις βάρος του προϋπολογισμού τους, ακολουθώντας φυσικά όλες τις απαραίτητες διαδικασίες νομιμοποίησης της απόφασης και με την απαραίτητη συναίνεση όλων των αρμοδίων οργάνων διοίκησης.

Γιώργος Λαρίσσης
Πρόεδρος ΝΠΔΔ ΚΚΠΑ Ν. Σμύρνης



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.