Υπόθεση Παντελίδη θυμίζει το τροχαίο με την Corvette που σκότωσε τον Νάσο




Χαμός επικρατούσε χθες το βράδυ,  στο Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, στο Ελληνικό. Δεκάδες δημοσιογράφοι από κανάλια, site και εφημερίδες περιμένουν απέξω για να μιλήσουν με τον οδηγό της πολυτελούς μαύρης Corvette, που έπεσε πάνω στη μηχανή του 25χρονου Νάσου, τον εγκατέλειψε στο οδόστρωμα και εξαφανίστηκε.

Ο δράστης  εμφανίστηκε απόψε, που έληξε η διαδικασία του αυτόφωρου και πήρε επάνω του την ευθύνη για το τροχαίο. Ωστόσο, όπως μαθαίνουμε, η οικογένεια του θύματος, θα ζητήσει να γίνει τεστ DNA, με δείγματα από τον εσωτερικό της Corvette και από το ίδιο, ώστε να διαπιστωθεί και επιστημονικά, αν πραγματικά οδηγούσε εκείνος το αυτοκίνητο.

«Ήμουν σοκαρισμένος και για αυτό έφυγα. Δεν κατάλαβα πως έγινε το τροχαίο».

Αυτά υποστήριξε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην κατάθεσή του, σύμφωνα με πληροφορίες, σε αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, στο Ελληνικό, ο ιδιοκτήτης και οδηγός της πολυτελούς «Corvette», ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης παρέσυρε και σκότωσε στην Γλυφάδα 25χρονο μοτοσυκλετιστή.

Ο 40χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που κατέθετε έως και πριν τα μεσάνυχτα, εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Α’ τμήμα Τροχαίας νοτιανατολικής Αττικής στο Ελληνικό, μαζί με τη δικηγόρο του και είπε ότι αυτός οδηγούσε την μαύρη «Corvette» τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του Cnn.gr, Μίνα Καραμήτρου, πρόκειται για Έλληνα επιχειρηματία, 40 ετών, κάτοικο Αττικής, ο οποίος μετέβη στην Τροχαία μαζί με τη δικηγόρο του ύστερα από τρεις ημέρες εξαφάνισης.

Ο 40χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς της Τροχαίας πώς έγινε το τροχαίο και απέδωσε πολλές φορές την απόφασή του να εγκαταλείψει τον νεαρό που είχε χτυπήσει και σκοτώσει στο σοκ της στιγμής. «Έπαθα σοκ και για αυτό εξαφανίστηκα. Ούτε κατάλαβα πως έγινε. Αυτό που μόνο κατάλαβα είναι ότι ήμουν πολύ σοκαρισμένος», είπε στην κατάθεσή του.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος ασχολείται με διαδικτυακές επιχειρήσεις θα δώσει ανωμοτί κατάθεση σύμφωνα με την εντολή του εισαγγελέα και μετά θα αποχωρήσει για να πάρει η υπόθεση και το δρόμο της δικαιοσύνης.

Σημειώνεται πως οι Αρχές γνώριζαν σε ποιον ανήκει το μοιραίο πολυτελές σπορ αυτοκίνητο, με την ταυτοποίηση να γίνεται αρχικά από τις πινακίδες κυκλοφορίας.

Πώς έγινε η τραγωδία

Ο δράστης που οδηγούσε ένα πολυτελές σπορ αυτοκίνητο μάρκας Corvette στην αριστερή λωρίδα της Λ. Βουλιαγμένης, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, πιθανόν μετά από ανάπτυξη υπερβολικής ταχύτητας, χτύπησε αρχικά ένα αυτοκίνητο που ήταν δίπλα του και στη συνέχεια χτύπησε μία μοτοσικλέτα που κινείτο στην δεξιά λωρίδα, με αποτέλεσμα ο οδηγός της να καταλήξει σε κολόνα και να χάσει την ζωή του.

Ο οδηγός του σπορ αυτοκινήτου όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά κατέληξε στον παράδρομο όπου λίγο πιο κάτω προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και εκεί πλέον βγήκε από το όχημά του και τράπηκε σε φυγή εγκαταλείποντας το σημείο.

Με στοιχείο το αυτοκίνητο που είχε αφήσει πίσω του και βιντεοληπτικά υλικά οι άντρες της Τροχαίας προσπαθούσαν από εκείνη την στιγμή και μετά να τον εντοπίσουν με τον ίδιο να παραμένει άφαντος μέχρι σήμερα το απόγευμα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.