Το 1ο Καρναβάλι του Δήμου Ηλιούπολης ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία




Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό και συμμετείχαν μαζικά με κέφι και χαρά, πρώτα στην μεγάλη παρέλαση των αρμάτων και των μεταμφιεσμένων, μετά στα δρώμενα της εκδήλωσης στην κεντρική πλατεία της πόλης και τέλος με τις αμέτρητες δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα πιστοποίησαν την αναβίωση του θεσμού, που έλειψε σχεδόν 16 χρόνια από την πόλη μας.
Όλοι έβγαλαν τον καλύτερο εαυτό τους !
Ο Δήμος Ηλιούπολης, ο ΠΑΟΔΗΛ, οι Σχολικές Επιτροπές, ο Εμπορικός Σύλλογος και όλες οι ομάδες του Καρναβαλιού κέρδισαν το στοίχημα, καταφέρνοντας να σχεδιάσουν και να πραγματοποιήσουν με απόλυτη ασφάλεια, τις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού της Ηλιούπολης 2020. Συγχαίρουμε θερμά, τα Σχολεία, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τους Φορείς, τους Χορηγούς της διοργάνωσης ανώνυμους και επώνυμους, τους Εθελοντές, τους Παρουσιαστές και τους Εργαζόμενους του Δήμου, που συνέβαλαν στο πολύ επιτυχημένο αποτέλεσμα.
Σας περιμένουμε στο 2ο Καρναβάλι Ηλιούπολης 2021!
Θα είμαστε όλοι εκεί !
Ο Δήμαρχος
Γιώργος Χατζηδάκης

Το 1ο Καρναβάλι του Δήμου Ηλιούπολης ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία !

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣΤο 1ο Καρναβάλι του Δήμου Ηλιούπολης ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία !Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό και συμμετείχαν μαζικά με κέφι και χαρά, πρώτα στην μεγάλη παρέλαση των αρμάτων και των μεταμφιεσμένων, μετά στα δρώμενα της εκδήλωσης στην κεντρική πλατεία της πόλης και τέλος με τις αμέτρητες δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα πιστοποίησαν την αναβίωση του θεσμού, που έλειψε σχεδόν 16 χρόνια από την πόλη μας.Όλοι έβγαλαν τον καλύτερο εαυτό τους !Ο Δήμος Ηλιούπολης, ο ΠΑΟΔΗΛ, οι Σχολικές Επιτροπές, ο Εμπορικός Σύλλογος και όλες οι ομάδες του Καρναβαλιού κέρδισαν το στοίχημα, καταφέρνοντας να σχεδιάσουν και να πραγματοποιήσουν με απόλυτη ασφάλεια, τις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού της Ηλιούπολης 2020. Συγχαίρουμε θερμά, τα Σχολεία, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τους Φορείς, τους Χορηγούς της διοργάνωσης ανώνυμους και επώνυμους, τους Εθελοντές, τους Παρουσιαστές και τους Εργαζόμενους του Δήμου, που συνέβαλαν στο πολύ επιτυχημένο αποτέλεσμα.Σας περιμένουμε στο 2ο Καρναβάλι Ηλιούπολης 2021! Θα είμαστε όλοι εκεί ! Ο ΔήμαρχοςΓιώργος Χατζηδάκης

Gepostet von Δήμος Ηλιούπολης am Dienstag, 25. Februar 2020

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.