Παλαιό Φάληρο: Nέο ΚΑΠΗ στην Κοψαχείλα




Σε μια κατάμεστη αίθουσα στον Πολυχώρο του Δημαρχείου, έκοψαν την πίτα τους όλα τα ΚΑΠΗ παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου και του βουλευτή Νοτίου Τομέα, Διονύση Χατζηδάκη.

Ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος Πρόνοιας κος Αρκουμάνης, παρουσίασε τις νέες δράσεις και τις εκδρομές που θα διοργανωθούν. Επίσης, έδωσε μια μικρή γεύση για τη φιλοσοφία την οποία έχει, καθώς λόγω της ιατρικής του ιδιότητας, δίνει έμφαση στην ποιοτικά αναβαθμισμένη πρόληψη και εξατομικευμένη γνώση για τον κάθε δημότη και τις ανάγκες του.

Ο Δήμαρχος, τόνισε τα γραφειοκρατικά προβλήματα και τις δυσκολίες που παρουσιάζονται προκειμένου να λειτουργήσει σωστά ο Δήμος ενώ τόνισε ότι το ΚΑΠΗ που θα εξυπηρετεί την Κοψαχείλα και την Παναγίτσα είναι έτοιμο να ενοικιαστεί εφόσον βρεθούν πόροι για να στελεχωθεί πλήρως.

Ο Διονύσης Χατζηδάκης υποσχέθηκε να στηρίξει τις προσπάθειες του Δήμου για την τρίτη ηλικία ενώ υποσχέθηκε χορηγίες από επιφανείς επιχειρηματίες.

Στην εκδήλωση, χαιρετίστηκε η προσφορά του δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Μπόγρη και του Γιάννη Πήλιουρα στο Β’ ΚΑΠΗ Π.Φαλήρου που είχε ανάγκη μιας ηλεκτρικής σκούπας.

Ο Δήμαρχος κατα τη διάρκεια του προγράμματος προτίμησε να κάτσει πίσω μαζί με τους δημότες του, εκφράζοντας έμπρακτα τις επιταγές της κοινωνίας, να στέκεται δίπλα στον πολίτη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.