Ο Θουκυδίδης και οι αποκριάτικες γιορτές στον Άλιμο (VIDEO)




Στο αποκριάτικο χωριό, στην πλατεία Καραϊσκάκη, στο Άνω Καλαμάκι, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής, η εκπομπή του ΣΚΑΪ “Ακραία Φαινόμενα ” με τον Δημήτρη Καμπουράκη. Ο αεικίνητος ρεπόρτερ Γιώργος Τσελίκας μίλησε με τον δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη, για τις εκδηλώσεις του “Καρναβάλιμου”.

“Περιμένουμε όλες τις ηλικίες για να περάσουν όμορφα, την επόμενη Κυριακή έχουμε την παρέλαση στη λεωφόρο Καλαμακίου και την Καθαρά Δευτέρα, ραντεβού στο λόφο Πανί. Όλες οι εκδηλώσεις είναι με δωρεάν κεράσματα” είπε ο δήμαρχος

Ο Δημήτρης Καμπουράκης είχε προγραμματίσει να μιλήσει με τον δήμαρχο και για το 5ο Συμπόσιο για τον Θουκυδίδη που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2020, αλλά ο χρόνος δεν έφτανε και έτσι δόθηκε νέο τηλεοπτικό ραντεβού αποκλειστικά για το συμπόσιο. Ωστόσο ο Ανδρέας Κονδύλης, συνδύασε εύστοχα και τον Θουκυδίδη τον Αλιμούσιο με στις αποκριάτικες γιορτές στην πόλη, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Ο Θουκυδίδης στον Επιτάφιο γράφει ότι υπερηφανεύεται ο Περικλής για τις δημόσιες γιορτές και λέει ότι είναι μια ευκαιρία για ανάπαυλα και τέρψη και ψυχαγωγία. Χρειάζεται και αυτό, ετοιμάζουμε το 5ο Συμπόσιο για τον Θουκυδίδη”

https://www.facebook.com/kondylis.a/videos/vb.326961570786833/854716541666004/?type=2&theater

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.