Νότια προάστια: Στο νοσοκομείο 33χρονος Κινέζος με συμπτώματα κορωνοϊού
Συναγερμός σήμανε νωρίς το βράδυ της Τρίτης στο «Αττικόν» καθώς μετά από σήμα του ΕΟΔΥ το νοσοκομείο προετοιμάστηκε για την υποδοχή 33χρονου Κινέζου που ταξίδεψε πρόσφατα στην Κίνα και ο οποίος εμφάνιζε συμπτώματα που τον ανησύχησαν και παραπέμπουν σε μόλυνση από τον νέο κορωνοϊό.

Ο ασθενής πρωτοπαρουσιάστηκε στο Ιατρικό Φαλήρου και οι γιατροί που τον εξέτασαν ενημέρωσαν αμέσως τον ΕΟΔΥ ο οποίος με τη σειρά του έδωσε εντολή στο ΕΚΑΒ για μεταφορά του 33χρονου στο νοσοκομείο «Αττικόν». Εκεί, όπου έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα, ο ασθενής έφθασε περίπου στις 9:00 το βράδυ και θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει προσβληθεί από τον συγκεκριμένο ιό.

Το zougla.gr επικοινώνησε αμέσως με τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου του ΕΟΔΥ Στέλιο Λεύκοβιτς ο οποίος δήλωσε πως θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση μόνον σε περίπτωση που ο ασθενής βρεθεί θετικός στον νέο κορωνοϊό από τις εργαστηριακές εξετάσεις.

Συμπληρωματικά ο Στέλιος Λεύκοβιτς είπε πως η εικόνα του ασθενούς «πληροί τον ορισμό της νόσου. Τα τελικά συμπεράσματα θα εξαχθούν από την εργαστηριακή ανάλυση του δείγματος».

Δείτε τη στιγμή της άφιξης του 33χρονου Κινέζου στο νοσοκομείο «Αττικόν» στο zougla.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.