Νότια προάστια: Προβλήματα με τους ασυρμάτους της ΕΛΑΣ


Με το προσωπικό και τον διοικητή του Α’ Τμήματος Τροχαίας Ν/Α Αττικής, συναντήθηκε το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής. Το συγκεκριμένο Τμήμα Τροχαίας που χειρίστηκε την υπόθεση του δυστυχήματος με την Corvette, χρειάζεται να ενισχυθεί με ανακριτικούς υπαλλήλους, λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας, ενώ ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα περιπολικά και οι μοτοσυκλέτες που κινούνται στα νότια προάστια, είναι η κακή λήψη σήματος των ασύρματων.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής συναντήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2020 με το προσωπικό του Α’ Τμήματος Τροχαίας Ν/Α Αττικής καθώς και το Διοικητή Αστυνόμο Β’ Λάμπρο Βρατσίστα για ζητήματα που αφορούν τη συγκεκριμένη Υπηρεσία.

Στο συγκεκριμένο Τμήμα Τροχαίας δεν υπάρχει θέμα με τη χορήγηση των Ημερήσιων Αναπαύσεων πλην όμως υπάρχει αναγκαιότητα για την ενίσχυση της Υπηρεσίας με ανακριτικούς υπαλλήλους. Η υπηρεσία ανακοινώνεται ανά τρεις ημέρες λόγω εκτάκτων αναγκών και μέτρων όμως γίνονται φιλότιμες προσπάθειες προκειμένου να εφαρμοστεί το Π.Δ. 173 του 2013 που αφορά την έκδοση υπηρεσίας σε εβδομαδιαία βάση.

Ένα πρόβλημα που εκτός από την Τροχαία υφίσταται και για τις ομάδες ΔΙ.ΑΣ. αλλά και τα περιπολικά που κινούνται ειδικά στα νότια προάστια είναι η κακή λήψη σήματος των ασύρματων. Είναι όμως ένα πρόβλημα που πρέπει η Ηγεσία να το δει σε ενιαία βάση για όλες τις Υπηρεσίες του νομού Αττικής.

Επιπροσθέτως, οι συνάδελφοι μας ενημέρωσαν ότι διατίθενται μια φορά ανά 15 μέρες στα καύσιμα του Ασπροπύργου που βρίσκονται σε μεγάλη χιλιομετρική απόσταση από τη νοτιοανατολική Αττική και θα πρέπει να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα με αντίκτυπο στα οικονομικά τους. Επίσης, ένα ζήτημα που θα πρέπει να διαχειριστεί η φυσική Ηγεσία είναι οι συγκρούσεις υλικών ζημιών που απασχολούν ένα μεγάλο κομμάτι και θα μπορούσαν κάλλιστα να διαχειρίζονται αποκλειστικά οι ασφαλιστικές εταιρείες που έτσι κι αλλιώς επιλαμβάνονται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Η Ένωσή μας έχει αποδείξει και αποδεικνύει συνεχώς ότι βρίσκεται δίπλα στα Τμήματα Τροχαίας της νοτιοανατολικής αττικής αλλά και σε όλες τις Υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Ν/Α και θα συνεχίσει να εργάζεται για την διασφάλιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X