Mεγάλη συγκίνηση στον επιχειρηματικό κόσμο για τον θάνατο του Δήμου Βερούκα των Bazaar




«Έφυγε» το απόγευμα του Σαββάτου ένα από τα λαμπρότερα επιχειρηματικά μυαλά της Ελλάδας, ο ιδιοκτήτης των σούπερ μάρκετ Bazaar, Δήμος Βερούκας.

Ο χαρισματικός επιχειρηματίας απεβίωσε, έπειτα από βαρύ καρδιακό έμφραγμα, χθες στο μεσημέρι στις 16:00 , στο νοσοκομείο Metropolitan. Δυστυχώς οι γιατροί του Metropolitan δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στην ζωή.

O Δήμος Βερούκας ήταν 56 ετών, γεννημένος στην Αθήνα στις 8 Αυγούστου 1964. Σπούδασε Χημικός Μηχανικός στο ΕΜΠ και marketing στο Deree college of Athens.

Ο Δήμος Βερούκας διέθετε πολυετή εμπειρία στον χώρο του λιανεμπορίου τροφίμων, στην ανάπτυξη δικτύων, στην ανάπτυξη μέσω franchising καθώς και στην παράλληλη ανάπτυξη ακινήτων. Ήταν επικεφαλής του ομίλου εταιρειών VEROUKAS GROUP, η οποία περιλαμβάνει τις Bazaar AE, Angliss Hellas AE, ΑΛΠΙΚΟ ΨΥΓΕΙΑ ΑΕ , Βερούκας Τρόφιμα ΑΕΒΕ και AVN AE.

Ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει δύο παιδιά τα οποία σπουδάζουν στην Μεγάλη Βρετανία.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Bazaar ιδρύθηκε το 1994. Σήμερα αριθμεί 150 καταστήματα και 11 καταστήματα Cash & Carry σε όλη την Ελλάδα, την ευθύνη των οποίων ο εκλιπών είχε μαζί με τον αδελφό του, Γιώργο. Αδελφός του είναι ο ζωγράφος Αλέξης Βερούκας.

Αγαπητός στους φίλους του

Ο Δήμος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους φίλους του καθώς διέθετε αστείρευτο όσο και καυστικό χιούμορ το οποίο σίγουρα θα λείψει από όλους όσοι τον ήξεραν. Ήταν αεικίνητος και όλα τα χρόνια της επιχειρηματικής του πορείας διακρίθηκε για τις λαμπρές ιδέες που είχε στο λιανεμπόριο και γενικότερα στο επιχειρείν.

Μάλιστα προ μηνών είχε εξαγοράσει μια μεγάλη έκταση στα Βόρεια Προάστια με σκοπό να δημιουργήσει κέντρο Logistics.

Ο Δήμος ήταν βαθιά πολιτικοποιημένος και είχε κρυστάλλινες απόψεις όχι μόνο για την οικονομία της Ελλάδος αλλα και για τις διεθνείς εξελίξεις.

Η δημοσιογραφική ομάδα του mononews.gr εκφράζει βαθύτατα συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Δήμου Βερούκα.

Ο συνεργάτης του και CEO της SPAR Hellas Φοίβος Καρακίστος αποχαιρέτησε τον Δήμο Βερούκα με μια ανάρτησή του στα social media.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.