Κώστα Βουτσά, καλό ταξίδι!




(Σεπτέμβρης του 2016)

Έγινε ξανά πατέρας στα 84, παίζει σε τρεις θεατρικές παραστάσεις, σιγά που θα φοβόταν τη βροχή ο πάντα ανήσυχος σαν έφηβος Κώστας Βουτσάς. Τι και αν έβρεχε καταρρακτωδώς αυτός ήταν πιστός στο ραντεβού του, θα μπορούσε άλλωστε να μην έρθει, η δικαιολογία υπήρχε.

«Σας ευχαριστούμε που ήρθατε στην πόλη μας με τέτοια βροχή» του είπε ο δήμαρχος. «Δεν πειράζει πλυθήκαμε κιόλας» απάντησε γελώντας ο Κώστας Βουτσάς.

«Εμένα δεν μου αρέσει το θρύλος γιατί το θρύλος είναι ράφι, εγώ τώρα ξεκινάω είμαι με τις καλομοίρες δεν είμαι με τις κακομοίρες. Γύρω μου κυκλοφορούν καλομοίρες και κακομοίρες» και απευθύνθηκε στα παιδιά που είχαν έρθει για να τον δουν από κοντά: «να είσαστε πάντα νικητές στη ζωή σας», θυμίζοντας την παράσταση «Ένας στρογγυλοκέφαλος στη χώρα των μυτεροκέφαλων¨με θέμα το bullying, στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Έρχομαι εδώ με μεγάλη χαρά, έχω περάσει πολλά στη ζωή μου και στην καριέρα μου, μπουλούκια κλπ και αυτά με έχουν κάνει άνθρωπο και δεν έχω καμία διαφορά ούτε με τον ταξιτζή ούτε με τον καστανά. Χαίρομαι που σας βλέπω σας αγαπώ και με αγαπάτε. Η αγάπη που μου έχετε είναι ανιδιοτελής. Είμαι χαρούμενος γιατί θα φάμε αλλά παιδιά δεν θα πληρώσω…»

» Του χρόνου το καλοκαίρι θα κάνουμε μια βραδιά στον κινηματογράφο, στον μοναδικό που είναι δίπλα στη θάλασσα και δεν έχουμε βάλει ψηλά κάγκελα και σας θέλουμε πάλι κοντά μας» είπε ο Ανδρέας Κονδύλης

«Δεσμεύομαι ότι θα έρθω με το μαγιό» απάντησε ο Κώστας Βουτσάς και απευθυνόμενος στην ηθοποιό Μαρίνα Καλογήρου που καθόταν δίπλα του είπε: «πάντα λέω στη ζωή μου, ότι τώρα αρχίζω, να το έχεις υπόψη Μαρίνα…

Κώστα Βουτσά, καλό ταξίδι!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.