Οι επαγγελματίες της Καλλιθέας βραβεύουν τις καλύτερες στολισμένες βιτρίνες




Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Καλλιθέας ευχαριστεί θερμά όλα τα καταστήματα που συμμετείχαν στον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΉΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ που για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ πραγματοποιήθηκε στην πόλη και ελπίζει πως ο θεσμός αυτός θα συνεχιστεί δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στις εορτές!!!

Στόχος ήταν η προβολή όλων των καταστημάτων της πόλης με το κίνητρο να στολίζονται κάθε χρόνο οι βιτρίνες τους και η παραμονή των καταναλωτών της περιοχής για τα ψώνια τους στις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Την Κυριακή το πρωί 5/1/2020 θα αναρτηθούν όλα τα μαγαζιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Η ανάδειξη των 3 καλύτερων βιτρινών για το 2019 θα γίνει με τον αριθμό των αλληλεπιδράσεων του facebook στην σελίδα του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Καλλιθέας (ΕΣΚ ΚΑΛΛΙΘΈΑΣ) μέχρι και την ημέρα που θα οριστεί (στα μέσα Φεβρουαρίου) η εκδήλωση της κοπής Πρωτοχρονιάς πίτας 2020.

Οι νικητές θα βραβευτούν την ημέρα εκείνη και εν συνέχεια θα δοθούν οι φωτογραφίες από τις βιτρίνες τους και ένα κείμενο για την επιχείρηση τους σε όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της πόλης μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά και φιλοδοξούμε ο συγκεκριμένος διαγωνισμός να γίνει ΘΕΣΜΟΣ φέρνοντας την αισιοδοξία στην πόλη μας!!!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.