Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού – Αργυρούπολης: Αφιέρωμα στο γαλλικό σινεμά




Πιστή για ακόμη μια χρονιά στο ραντεβού της, η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού – Αργυρούπολης σε συνεργασία με το Institut Français d’Athènes – Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί σε ένα ακόμη Κινηματογραφικό Αφιέρωμα με Είσοδο Ελεύθερη για το Kοινό.
Το Χειμερινό Πρόγραμμα Προβολών σηκώνει αυλαία στο κέντρο της πόλης, την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου και θα συνεχιστεί κάθε Τετάρτη ως τις 18 Μαρτίου, στις 20:30 στο Δίκτυον Café Bar.
Η φετινή πρόταση περιλαμβάνει δέκα γαλλικά αριστουργήματα, με την υπογραφή μεγάλων δημιουργών, όπως οι Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, Ζαν Ρενουάρ, Φρανσουά Τριφό, Λουί Μαλ, Ζαν Πιερ Μελβίλ κ.ά. και τη συμμετοχή θρυλικών ηθοποιών, όπως οι Μπριζίτ Μπαρντό, Ζαν Πολ Μπελμοντό, Ιβ Μοντάν, Ζαν Μορό, Αλέν Ντελόν κ.ά.
Πρωτοποριακά νουάρ, εκπληκτικά αστυνομικά θρίλερ, κομεντί και συγκλονιστικά δραματικά φιλμ με κοινωνιολογικές προεκτάσεις, θα μας μεταφέρουν στην εποχή που άλλαξε τη ρότα του παγκόσμιου κινηματογράφου.
Περισσότερες λεπτομέρειες για τις ταινίες και την πρόσβασή σας στον χώρο, μπορείτε να βρείτε στην σελίδα μας facebook.com/KILELLAR ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.kilellar.com
Σας περιμένουμε να γελάσουμε, να συγκινηθούμε και να ταξιδέψουμε μέσα από την μαγεία της 7ης τέχνης!!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.