Ένα ακόμα έργο για την ασφαλή κυκλοφορία στoν Άλιμο
Ένα ακόμα έργο για την ασφαλή κυκλοφορία στoν Άλιμο και την αισθητική αναβάθμιση της λεωφόρου Κυθηρίων ξεκίνησε.

Από την περασμένη εβδομάδα είναι σε πλήρη εξέλιξη η κατασκευή κεντρικής νησίδας, από την οδό Μυρτιδιωτίσσης μέχρι και τη λεωφόρο Ιωνίας.

Είναι αξιοσημείωτο ότι τα συνεργεία εργάζονται με ταχύτατους ρυθμούς, με προσοχή για ένα άριστο τεχνικά αποτέλεσμα, αλλά και με μέριμνα για τη λιγότερη δυνατή όχληση των πολιτών.

“Η κυκλοφορία της Κυθηρίων δεν κλείνει, παρά μόνο στο ένα ρεύμα και αυτό προσωρινά κατά τη διάρκεια των εκσκαφών (λίγες ώρες την ημέρα), ώστε ο δρόμος να αποδίδεται κάθε μεσημέρι σε χρήση με κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα” αναφέρει ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης.

“Χρησιμοποιούμε επίσης μικρά σκαπτικά και κάδους συγκέντρωσης μπάζων, οι οποίοι τοποθετούνται κάθε πρωί και απομακρύνονται κάθε μεσημέρι, ώστε η λεωφόρος στη συνέχεια να είναι απολύτως καθαρή και ασφαλής για κυκλοφορία στο σύνολό της. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί, ότι το έργο καθυστέρησε 2 σχεδόν χρόνια, με αποκλειστική ευθύνη του Ελεγκτικού Συνεδρίου, το οποίο μας καθυστέρησε αδικαιολόγητα.

Συνεχίζουμε με γρήγορους ρυθμούς την προσπάθειά μας για μία όμορφη, ασφαλή πόλη!! Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και τη συνεργασία σας”.

Mέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα, η λεωφορειακή γραμμή 101,  από Θεομήτορος θα στρίβει απευθείας Ιωνίας και το αντίστροφο (παρακάμπτοντας τη λεωφ. Κυθηρίων).

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Ένα ακόμα έργο για την ασφαλή κυκλοφορία στoν Άλιμο

 • 21/01/2020 at 7:43 μμ
  Permalink

  Το πρόβλημα της Κυθηρίων θα λυνόταν με ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ από Ιωνίας προς Αλίμου με την μια διαδρομή να έχει θέσεις στάθμευσης. Έχοντας κάνει μια παρόμοια μελέτη με τον Βασίλη Ξένο πριν 30 χρόνια προτίθεμαι να επεκταθώ σε λεπτομέρειες
  Ευχαριστώ
  ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΦΑΛΟΥΔΗΣ
  [email protected]

  Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.