Athens Triathlon Team: Προπονήσεις Κολύμβησης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου




Athens Triathlon Team : Προπονήσεις Κολύμβησης κάθε Τρίτη – Πέμπτη (7:00 – 9:00) στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου
Η Athens Triathlon Team είναι η μοναδική ελληνική ομάδα Τριάθλου που λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα των πιο γνωστών Ευρωπαικών Ομάδων Τριάθλου. Είναι η μοναδική ομάδα Τριάθλου που έχει καθημερινά ομαδικές προπονήσεις και στα τρία αθλήματα (Κολύμβηση, Ποδηλασία & Τρέξιμο)
Μέλη της ομάδας είναι μερικοί από τους καλύτερους Ελληνες Τριαθλητές. Στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας τους η ομάδα θα συνεργαστεί το 2020 με το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου. Ο επικεφαλής προπονητής της ομάδας Γιάννης Ψαρέλης δήλωσε σχετικά:
“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Υπεύθυνο του Κολυμβητηρίου κ.Αντωνάκη Γιάννη, ενός ανθρώπου έχει δείξει πολλές φορές την αγάπη του για τον αθλητισμό και ιδίαίτερα για τα αθλήματα του Υγρού Στίβου.
Επισκέφθηκαμε το κολυμβητήριο και έχουμε μείνει εντυπωσιασμένοι από τις εργασίες αναβάθμισής του που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Είναι εξαιρετικά σημαντικό στη διεύθυνση των αθλητικών εγκαταστάσεων αλλά και στους Αθλητικούς Οργανισμούς να υπάρχουν άνθρωποι με μεράκι και αγάπη για τον αθλητισμό.
Η Συνεργασία με το κολυμβητήριο του Αλίμου θα προσφέρει σημαντική βοήθεια στους αθλητές στην προετοιμασία τους για τις εγχώριες αλλά και διεθνείς διοργανώσεις καθώς θα μπορέσουμε να κάνουμε μεγαλύτερης διάρκειας προπονησεις προσανατολισμένες στο open water. Ιδιαίτερα η γυναικεία ομάδα μας πιστεύουμε ότι φέτος θα κυριαρχήσει σε όλες τις διοργανώσεις σε όλες τις κατηγορίες.”
Για πληροφορίες σχετικά με την ομάδα και τις προπονήσεις της :
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Γιάννης Ψαρέλης
Κινητό : 6937170260
Email : [email protected]

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.