Βασίλης Σπανάκης: “Η προσπάθεια για να επιστρέψει το χαμόγελο στα Νότια, έχει ήδη ξεκινήσει”




Η εμπιστοσύνη σας με έστειλε πριν από πέντε μήνες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και μου χάρισε την τιμητική θέση του Εκπροσώπου των πολιτών της Β3΄ Περιφέρειας του Νοτίου Τομέα της Αθήνας στον ναό της Δημοκρατίας. Από την ημέρα εκείνη, προσφέρω καθημερινά τις γνώσεις και την εμπειρία μου, για να ακούγεται η δική σας φωνή στη Βουλή των Ελλήνων.
Αγωνίζομαι με Κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας των νοικοκυριών, την ανακούφιση τους από τα φορολογικά βάρη και την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα τους. Υπερασπίζομαι το δικαίωμα όλων των οικογενειών να οραματιστούν το μέλλον των παιδιών τους και να τους προσφέρουν το καλύτερο. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη καθημερινά υλοποιεί τις προεκλογικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας. Η προσπάθεια για να επιστρέψει το χαμόγελο στα Νότια, έχει ήδη ξεκινήσει.
Σας περιμένω τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 ώρα 20:00 στο Ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens (Λεωφ. Συγγρού 115, Αθήνα) στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του πολιτικού μου γραφείου, για να ανταλλάξουμε ευχές και απόψεις και να κάνουμε μαζί τον Απολογισμό του πρώτου εξαμήνου της Κοινοβουλευτικής μου θητείας.
Εύχομαι Καλές Γιορτές και όλα τα καλά για εσάς και τους αγαπημένους σας, με τη σιγουριά πως έρχονται καλύτερες μέρες για την Ελλάδα μας, καλύτερες μέρες για όλους.
Βασίλης- Πέτρος Σπανάκης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας
Β3΄Νοτίου Τομέα Αθηνών

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.