Στο ιατρείο της Βίκυς Μανούκα, έχασε τα 40 κιλά ο Καμμένος




Αγνώριστος είναι ο πρώην υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος μετά την απώλεια των περιττών κιλών. Ο κ. Καμμένος πλέον προσέχει την υγεία του μέσω της διατροφής του και πλέον είναι άλλος άνθρωπος. Το γεγονός αυτό συνέβη με τη βοήθεια της γνωστής βελονίστριας, Βίκυς Μανούκα που διατηρεί ιατρείο στον Άγιο Δημήτριο (Αλ. Ασημακοπούλου 37), αλλά και με διατροφολόγο.

Έτσι τηρώντας υγιεινή διατροφή, κάνοντας ελαφριά άσκηση και βελονισμό κατάφερε να χάσει πάνω από 40 κιλά. Φιλικό πρόσωπο από το περιβάλλον της συζύγου του, είχε συστήσει στον πρώην υπουργό τη συγκεκριμένη βελονίστρια η οποία κατάφερε κατά τις δυο συναντήσεις την εβδομάδα που είχε με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να του κόψει τις λιγούρες για περιττά σνακ.

Η ιατρός Βίκυ Μανούκα, Αναισθησιολόγος, Βελονιστής, ασχολείται με τον βελονισμό από το 1984. Εξειδικεύτηκε ενταντικολόγος στο Hospital CANTONAL UNIVERSITAIRE GENEVE, όπου ασχολήθηκε με την διατροφή του βαρειά πάσχοντα ασθενή.

Έχει μετεκπαιδευτεί στο Πεκίνο (Νοσοκομείο του Κολλεγίου Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας).
Κατέχει Δίπλωμα Βελονισμού του Διεθνούς Οργανισμού E.C.P.D. που λειτουργεί υπό την αιγίδα του Ο.Η.Ε.

Εξειδικεύτηκε στην Αισθητική Ιατρική (κοσμετολογία) του Scuola Internazionale di Medicina Estetica FATEBENEFRATELL di Roma.

Μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Μεσοθεραπείας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.