Νέα Σμύρνη: Το Χριστουγεννιάτικο Πάρτι της οδού Ομήρου




Με μια λαμπερή Χριστουγεννιάτικη γιορτή ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης δίνει ραντεβού φέτος τον Δεκέμβριο σε αγαπημένα σημεία της πόλης.
Από τις 21 έως και τις 31 Δεκεμβρίου η οδός Ομήρου, στην κεντρική αγορά της Νέας Σμύρνης, μετατρέπεται σε μια μεγάλη εορταστική σκηνή, με ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, μουσικές από DJ’s, συναυλίες, σαξοφωνίστες, μαριονέτες, facepainting, κλόουν & ταχυδακτυλουργούς και πολλές ακόμα χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις. Το πάρτι συνεχίζεται στην κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης με το χριστουγεννιάτικο πάρκο, το καρουζέλ, το τρενάκι, το τραμπολίνο και πολλές ακόμα δράσεις για τα παιδιά.


Οι εκπλήξεις κορυφώνονται το μεσημέρι του Σαββάτου και της Κυριακής 28 και 29 Δεκεμβρίου, παρέα με ξυλοπόδαρους, παγώνια, ζογκλέρ και facepainting , ενώ το μεσημέρι της παραμονής Πρωτοχρονιάς , 31 Δεκεμβρίου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τα ψώνια τους, υπό τους ήχους της κεφάτης μπάντας CaluCacu.
Στο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ της Ομήρου ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης δίνει το δυναμικό του παρόν με μεγάλες εορταστικές προσφορές στα καταστήματα για όλους τους πολίτες. «Για τη χριστουγεννιάτικη βόλτα στην πόλη , σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, τονώντας παράλληλα και την τοπική αγορά», αναφέρει ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης, Βαγγέλης Χατζατουριάν, ο οποίος προσκαλεί τους πολίτες από όλη την Αθήνα να γιορτάσουν στη Νέα Σμύρνη.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
•ΣΑΒΒΑΤΟ 21
​12:00-14:00
• ΚΥΡΙΑΚΗ 22 & ΤΡΙΤΗ 24
​12:00-14:00
•ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28
​12:00-14:00
Οδός Ομήρου: Εορταστικά δρώμενα με ταχυδακτυλουργούς, ξυλοπόδαρους, facepainting και άλλες Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις
•ΣΑΒΒΑΤΟ 28
​12:00-14:00
Οδός Ομήρου: Εορταστικά δρώμενα με ταχυδακτυλουργούς, ξυλοπόδαρους, facepainting και άλλες Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις
•ΚΥΡΙΑΚΗ 29
​12:00-14:00
Οδός Ομήρου: Εορταστικά δρώμενα με ταχυδακτυλουργούς, ξυλοπόδαρους, facepainting, μάγους με φωτιές και άλλες Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις
•ΤΡΙΤΗ 31
​12:00-14:00
Οδός Ομήρου: Συναυλία με τους Calu Cacu

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.