Η Ανακύκλωση είναι πλέον τρόπος ζωής για τη Γλυφάδα




Η Γλυφάδα είναι πρώτη πανελλαδικά στην Ανακύκλωση και καθημερινά οι υπηρεσίες προς τους δημότες εμπλουτίζονται και διευρύνονται. Πέρα από τους γνωστούς πράσινους και μπλε κάδους, η πόλη αποκτά καθημερινά όλο και περισσότερους καφέ και κίτρινους κάδους.

Οι καφέ είναι για ανακύκλωση οργανικών υλικών (υπολειμμάτων φαγητού, φρούτων, λαχανικών, καφέ, ξερών φύλλων, κλαδιών κ.ά.) ενώ οι κίτρινοι για χάρτινες συσκευασίες.

Η Ανακύκλωση είναι πλέον τρόπος ζωής για τη Γλυφάδα και τους δημότες της, οι οποίοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στο διαχωρισμό των απορριμμάτων, ώστε να λειτουργεί το σύστημα άριστα.

Στην αρχή απαιτείται μεγαλύτερη προσοχή, μετά θα γίνει συνήθεια αλλά και εκπαιδευτικό “παιχνίδι” για τις οικογένειες. “Από όλους μας εξαρτάται η επιτυχία αυτής της φιλόδοξης προσπάθειας”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, σημειώνοντας ότι η ανακύκλωση είναι τρόπος ζωής, προστασίας του περιβάλλοντος και εξοικονόμησης πόρων για το Δήμο.

“Ψυχή” του εγχειρήματος είναι η Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Καθαριότητας Άννυ Καυκά, συνεπικουρούμενη από τους εργαζομένους του Δήμου Γλυφάδας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.