H Εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος στον Άγιο Δημήτριο




Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες : Ευάγγελος Καρπαθάκης 
Όπως κάθε χρόνο χθές 11 Δεκεμβρίου και σήμερα 12 Δεκεμβρίου 2019 ανήμερα τιμάται η Εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος Επισκόπου Τριμυθούντος του Θαυματουργού απο την Εκλλησία της Ελλάδος.
Έτσι, τιμήθηκε και η Εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στο ομώνυμο μικρό εκκλησάκι που τιμάται στη ιερά μνήμη του Αγίου επί της οδού Πριάμου 107-109.
Συγκεκριμένα την παραμονή της Εορτής τελέστηκε δέηση στο εκκλησάκι και Ιερά Λιτάνευση της Εικόνας του Αγίου στους Δρόμους της ενορίας του Αγίου, παρουσία της Δημάρχου του Αγίου Δημητρίου κ.Μαρίας Ανδρούτσου του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος κ.Σπήλιου Διαβολίτση, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου της Περιοχής του Αγίου Δημητρίου, της Προέδρου και των μελών του Εξωραιστικού Συλλόγου ” Ο Άγιος Σπυρίδωνας” και πλήθους κόσμου.
Στην συνέχεια της Ιεράς Λιτανείας προσφέρθηκε κέρασμα σε όλους τους προσκυνητές και κατοίκους στα γραφεία του Εξωραιστικού Συλλόγου “Ο Άγιος Σπυρίδωνας”.
Ανήμερα της Εορτής του Αγίου Σπυρίδωνος, στο εκκλησάκι τελέστηκε Αγιασμός και στη συνέχεια Αρτοκλασία παρουσία του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος κ.Σπήλιου Διαβολίτση, Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου της Περιοχής και πλήθους κατοίκων πέριξ της οδού Πριάμου.
Στον σύντομο λόγο του ο Αντιδήμαρχος κ.Διαβολίτσης εξέφρασε τις ευχές εκ μέρους της Δημάρχου κ.Μαρίας Ανδρούτσου για καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε όλους και όλες.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.