‘’Grease Reloaded’’ από την Ένωση Γυναικών Γλυφάδας




Η Ένωση Γυναικών Γλυφάδας ‘εμείς’ δηλώνοντας δυναμικά την παρουσία της από το 2013 στην πόλη μας με συνεχείς εκδηλώσεις προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο δημιούργησε πολυπληθή χορευτικά τμήματα με λάτιν, ευρωπαικούς χορούς αργεντίνικο τάνγκο, λαικούς, παραδοσιακούς χορούς με δασκάλα την κ. Σούλα Γκόρου. Φέτος φρόντισε να υλοποιήσει ένα παλιό ξεκίνημα, το θεατρικό εργαστήρι με δασκάλα την κ. Μαρία Κορωνέλλου.
Το θέατρο ανήκει στους σκοπούς του σωματείου εφ όσον παράγει ψυχαγωγία, πολιτισμό και εκμάθηση στα μέλη της. Η πρόταση της προέδρου προς την θεατρολόγο για την παραγωγή του ομώνυμου έργου Grease εκτελέστηκε άμεσα με κείμενα και σκηνοθεσία δική της ως ‘’Grease Reloaded’’ γυρισμένο στην σημερινή εποχή. Η προϋπόθεση ήταν ότι το έργο πρέπει να αφιερωθεί στην Κιβωτό του κόσμου εφ όσον η Πρόεδρος είχε έρθει σε επαφή με την Κιβωτό μετά από απόφαση του ΔΣ τον Φεβρουάριο του 2019.

Τι απέγιναν άραγε οι πρωταγωνιστές και οι φίλοι της εποχής εκείνης;
Θα το μάθετε αν έρθετε στο Δημοτικό κινηματοθέατρο ‘’Μελίνα Μερκούρη’’ Γ. Γεννηματά & Αν. Ρωμυλίας 123.

Το Σάββατο 21/12/19 στις 12μμ και

Την Κυριακή 22/12/19 στις 7μμ

Με ελεύθερη συνεισφορά για την Κιβωτό του Κόσμου

Guest Star η κ. Μπέσυ Αργυράκη, που πρόθυμα δέχτηκε ως μέλος του σωματείου, να ερμηνεύσει τραγούδια της εποχής.

Κείμενα, σκηνοθεσία, κινησιολογία από την κ. Μαρία Κορωνέλλου.
Οι ηθοποιοί είναι ερασιτέχνες, μέλη του σωματείου και των χορευτικών τμημάτων. Παίζουν και τραγουδούν όλοι στο τέλος της παράστασης.
Το έργο θα πλαισιώσουν ερασιτέχνες χορευτές του συλλόγου σε χορογραφίες της κ. Σούλας Γκόρου.

Μακιγιάζ των ερασιτέχνων ηθοποιών από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ.
Την δημιουργία αφίσας και πρόσκλησης δημιούργησε ο κ Πάνος Κατσιγιάννης, ο οποίος παίζει και ερμηνεύει τραγούδια της εποχής μαζί με την κ. Μπέσυ Αργυράκη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.