Γλυφάδα: Φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό τουρνουά για τη Μυρτώ της Πάρου




Πέρασαν επτά χρόνια από τις τραγικές στιγμές που έζησε στην Πάρο και η Μυρτώ είναι τώρα 22 ετών. Έχει δύναμη, θέληση και προσπαθεί. Έχει όμως και κάτι ακόμη: την αγάπη όλων των Ελλήνων, που στέκονται στο πλευρό της και αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία ότι υπάρχει ανθρωπιά και μεγαλείο ψυχής. Η δύναμη της αλληλεγγύης είναι τεράστια.
Για την Μυρτώ της Πάρου και της Ελλάδας ολόκληρης, ο Δήμος Γλυφάδας διοργανώνει την προσεχή Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου, φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο “Μάκης Λιούγκας”. Θα είμαστε όλοι εκεί και αντί εισιτηρίου θα προσφέρουμε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως και του Δήμου Γλυφάδας, ενώ παράλληλα θα αγοράσουμε με όσα χρήματα μπορεί ο καθένας το βιβλιαράκι που θα μας δώσει η Μυρτώ για να ομορφύνουμε και τα δικά της Χριστούγεννα.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής, παρουσία σπουδαίων ποδοσφαιριστών αλλά και καλλιτεχνών.
Την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι θα δοθεί σχετική συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Γλυφάδας, παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, του Αντιδημάρχου Παιδείας και Αθλητισμού Περικλή Δορκοφίκη, καθώς και εκπροσώπων των φορέων οι οποίοι συμμετέχουν στη διοργάνωση: Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας-Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης, Υπουργείο Πολιτισμού, Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ΔΟΥ, ΣΤΑΣΥ, UNESCO Νοτίων Προαστίων, Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ΕΛΑΣ Ν. Αττικής, Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, Molten, ΕΡΤ, ΑΝΤ1, ART TV, Σπορ FM, DDAY, ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Ομιλος Ξυνή, Θουκυδίδειο, Couros Club, Ζευς.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.