Δωρεάν προβολή των επιχειρήσεων μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Αλίμου
Δείτε την ανακοίνωση του Δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη:

Αγαπητές και αγαπητοί επαγγελματίες του Αλίμου,

Ο Δήμος Αλίμου καινοτομεί και δίνει την ευκαιρία στους επαγγελματίες της πόλης να προβληθούν εντελώς δωρεάν με κείμενο, βίντεο και φωτογραφίες, μέσα από την ιστοσελίδα alimosmarket.gr, η οποία αποτελεί ενότητα του επίσημου site του Δήμου Αλίμου www.alimos.gr
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που έχει ως στόχο να ενισχύσει και να τονώσει την τοπική αγορά της πόλης μας και παράλληλα να διευκολύνει τους κατοίκους, ώστε να μπορούν γρήγορα και εύκολα να βρίσκουν προϊόντα και υπηρεσίες από καταστήματα και επαγγελματίες του Αλίμου.
Η διαδικασία είναι απλή: Οι επαγγελματίες κάθε είδους (καταστήματα, παροχή υπηρεσιών, πώληση αγαθών, έμποροι, ιατροί, συμβολαιογράφοι κ.λπ.) στέλνουν κείμενο, φωτογραφίες, βίντεo κ.λπ. υλικό για την δωρεάν προβολή τους, τα οποία θα καταχωρούνται στην ιστοσελίδα του Δήμου.
Είναι χρήσιμο να στέλνονται προς καταχώρηση: η διεύθυνση του Καταστήματος/Γραφείου, τα στοιχεία επικοινωνίας, σύντομη ή αναλυτική περιγραφή της επιχείρησης, φωτογραφίες καλής ανάλυσης και βίντεο, καθώς και τα social media της επιχείρησης (αν υπάρχουν).
Τα στοιχεία αυτά μπορείτε να ανανεώνετε, όταν αλλάζουν, με μια απλή υποβολή των νέων στοιχείων.
Για την αποστολή του υλικού για την προβολή σας, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες, λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή: 210 700 5749 και το email: [email protected]

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,
Με την πρωτοβουλία αυτή, ο Δήμος Αλίμου προσπαθεί να σας προβάλλει δωρεάν, να ενισχύσει την παρουσία σας στο Διαδίκτυο και να σας φέρει πιο κοντά στους χιλιάδες κατοίκους του Αλίμου και της ευρύτερης περιοχής.
Η επιχείρησή σας θα εμφανίζεται στις δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης και στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αλίμου.
Σας προσκαλούμε να αξιοποιήσετε την ευκαιρία, να αγκαλιάσετε την πρωτοβουλία και να προβληθείτε Δωρεάν από τον Δήμο μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΙΜΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.