Βραβείο σε δυο αστυνομικούς του ΑΤ Βάρης, για τη φιλοζωική τους δράση




Άλλη μια διάκριση ήρθε για το ΑΤ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Και συγκεκριμένα όχι για ένα αξιωματικό αλλά με δύο! Στα πλαίσια της Διεθνούς Ημέρας των Ζώων στις 4 Οκτωβρίου, θα τιμηθούν οι αστυνομικοί που έχουν διακριθεί σε αυτόν τον τομέα.
Πως επιλέχτηκαν: Τους πρότειναν οι φιλοζωικές εταιρίες/ενώσεις ανά την Ελλάδα σύμφωνα με τη δράση τους και τη βοήθεια που τους έχουν προσφέρει.
Τα ονόματά τους: Giannis Miamis (τον γνωρίζω, είναι εξαιρετικός αστυνομικός) και ο Υποδιοικητής ο κος Στέφανος Σκουτέλας.
Θέλω να πλατειάσω λίγο, καθώς έχω ένα θέμα με τα ζωάκια και σέβομαι αφάνταστα τους ανθρώπους που αγωνίζονται γι αυτά. Θεωρώ μεγάλη τύχη, οι άνθρωποι του ΑΤ να συμβαδίζουν με την φιλοσοφία των κατοίκων της πόλης μας όπου οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ζωάκια συντροφιάς.
Χαίρομαι ότι η φιλοσοφία τους είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Ειδικά για τον υποδιοικητή έχω να πω τα καλύτερα που εκτός από αστυνομικός, είναι καθηγητής θεολογίας, και μεταπτυχιακός Ψυχολόγος με δικό του Ιατρείο στη Γλυφάδα (με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΛΑΣ ). Τώρα ενημερώθηκα και για την φιλοζωική του δράση. Κάποιους επιπλέον πόντους στην εκτίμησή μας!
Εύγε και στους δύο! Τιμάτε την πόλη μας!
ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.