Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης προσφέρει υποτροφίες σπουδών




Υποτροφίες σπουδών σε νέους και νέες της πόλης προσφέρει για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και το ΑΛΦΑ studies .

Σε συνεργασία με το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης θα αναδειχτούν αξιοκρατικά, με αποκλειστικά κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια οι δικαιούχοι υπότροφοι με στόχο να μπορέσουμε μαζί να δώσουμε ελπίδα και όραμα για το μέλλον πολλών νέων μας, οι οποίοι δεν είναι σε θέση

Πιο συγκεκριμένα, παρέχονται 4 υποτροφίες σπουδών:

  • 2 ετήσιες υποτροφίες στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ, σε ειδικότητα επιλογής των δικαιούχων
  • 2 ετήσιεςυποτροφίες στο ΑΛΦΑ studies (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2), επίσης σε πρόγραμμα που θα επιλέξουν οι δικαιούχοι

Με στόχο την ενίσχυση του δικαιώματος όλων των νέων στην Εκπαίδευση και πιστεύοντας ότι αυτή η πρωτοβουλία είναι μέσα στο πνεύμα της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που βιώνουμε, οι «Υποτροφίες στους Δήμους 2019 – 2020», παρέχονται στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των εκπαιδευτικών φορέων ΙΕΚ ΑΛΦΑκαι ΑΛΦΑ studies (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2).

 Για περισσότερες πληροφορίες:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
  • http://www.iekalfa.gr/ ,http://alfa-studies.gr/

Όροι & Προϋποθέσεις

  1. Οι υποτροφίες αφορούν αποκλειστικά στο ακαδημαϊκό έτος 2019 – 2020.
  2. Οι δικαιούχοι μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε ειδικότητα/πρόγραμμα σπουδών τους ενδιαφέρει, μεταξύ των ειδικοτήτων και των προγραμμάτων

σπουδών που παρέχονται από τους φορείς: ΙΕΚ ΑΛΦΑ και Κ.Δ.Β. Μ. 2 «ΑΛΦΑ Studies».

  1. Από τη διαδικασία αξιολόγησης και απόδοσης υποτροφιών εξαιρούνται ήδη εγγεγραμμένοι ή και ενεργοί σπουδαστές στους προαναφερθέντες εκπαιδευτικούς φορείς.
  2. Οι δικαιούχοι μπορούν να επιλέξουν να σπουδάσουν σε οποιοδήποτε παράρτημα των προαναφερθέντων φορέων τους εξυπηρετεί – σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα ή Θεσσαλονίκη.
  3. Οι υποτροφίες στο Κ.Δ.Β.Μ.2 «ΑΛΦΑ Studies» είναι πλήρους φοίτησης.
  4. Οι υποτροφίες στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ αφορούν στο 1ο έτος σπουδών.
  5. Για την κατοχύρωση των υποτροφιών, οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τις ελάχιστες προϋποθέσεις εισαγωγής τους στο πρόγραμμα σπουδών της επιλογής τους.
  6. Οι προαναφερθέντες εκπαιδευτικοί φορείς διατηρούν το δικαίωμα να μην προσφέρουν κάποιο πρόγραμμα σπουδών, σε περίπτωση χαμηλής συμμετοχής. Σε αυτήν την περίπτωση, ο/η υπότροφος μπορεί να επιλέξει κάποιο άλλο -συναφούς εκπαιδευτικού αντικειμένου- πρόγραμμα.
  7. Μετά την ανάδειξη των υποτρόφων με Απόφαση του Δήμου, ο Δήμος θα πρέπει να μας αποστείλει τη λίστα όλων των υποψηφίων για τις υποτροφίες, προκειμένου να προσφέρουμε ειδική έκπτωση στα δίδακτρα σε όλους τους ενδιαφερόμενους που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να μας αποσταλούν τα εξής στοιχεία τους: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο, e-mail, τίτλος σπουδών (πχ. απόφοιτος ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, ΤΕΙ, ΑΕΙ, κλπ).

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.