Μήνυμα ζωής από τον Παραολυμπιονίκη Γιάννη Σεβδικαλή στον αγιασμό του ΑΟΠ «ΔΑΦΝΗ» Αγίου Δημητρίου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ένα υπέρλαμπρο Αγιασμό ο Αθλητικός – Πολιτιστικός  Όμιλος «ΔΑΦΝΗ» Αγίου Δημητρίου καλωσόρισε τη νέα αθλητική χρονιά στο φιλόξενο και κατάμεστο χώρο του αμφιθεάτρου του ΕΕΕΕΚ- την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019.
Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος της Πόλης μας κα Μαρία Ανδρούτσου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Σούλης Σοφιανόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Αναστάσιος Αδαμόπουλος, ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Κρόνος Δημήτριος Σκουλίκας, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Φάνης Οικονομάκος και ο αντιπρόεδρος του ΟΠΑΠ Ιωάννης Μαθάς.

Ιδιαίτερη τιμή για τον Σύλλογο μας αποτελεί η παρουσία από τον χώρο του Αθλητισμού του Παραολυμπιονίκη μας Ιωάννη Σεβδικαλή, του γνωστού Αθλητικογράφου της ΕΡΤ με την χαρακτηριστική φωνή Ευάγγελου Ιωάννου, του εκπροσώπου της εταιρίας ΝΟΜΟS Χρήστου Μαργέλη και της Δημοσιογράφου Λένας Καραλή.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας  Πέτρος Κελέσης έκανε έναν σύντομο απολογισμό της προηγούμενης Αθλητικής Χρονιάς και αναφέρθηκε στα νεοϊδρυθέντα τμήματα του Ομίλου το Baby Volley, το τμήμα Αγοριών, το τμήμα Ενηλίκων – Vintage και το Beach Volley στο χώρο του Aκάνθους, στην οργάνωση, στον προγραμματισμό, στον μεγάλο αθλητικό εξοπλισμό, στο Πασχαλινό Τουρνουά Σχολείων και στο Καλοκαιρινό Camp. Αποσαφήνισε τη σχέση και σύνδεση του Α.Ο. Δάφνη με τον Α.Π.Ο. Δάφνη και τόνισε πως συνεχίζει την κληρονομιά που παρέλαβε με «νέο χαρακτήρα», φρέσκιες ιδέες και όραμα…

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις καινοτομίες της νέας χρονιάς, στη συνεργασία ιατρικής φροντίδας με το ΠΑΡΟΝ CLUB και ευχαρίστησε τους μεγάλους και μικρούς συμπαραστάτες του συλλόγου, την εταιρία αθλητικού υλικού Sposa Sport Group – Μolten, την εταιρία αθλητικού υλικού Zakcret Sports, την εταιρία Χήτος ΑΒΕΕ – Ζαγόρι, το Πολυκατάστημα Shopping House, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής So Easy, την εταιρία πολυβιταμινών Lanes, τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης «ΜΕΘΟΔΟΣ», το Αγνό Μarket meat το αρτοζαχαροπλαστείο Bake Pastry & Coffee και το αρτοζαχαροπλαστείο Δασκαλάκης Αντώνιος.

Ακολούθησε μία μεγάλη έκπληξη συνυφασμένη με τον Αθλητισμό, την Ευρωπαϊκή Ημέρα Κινητικότητας και το Ειδικό Σχολείο που μας φιλοξένησε. Είδαμε εκστασιασμένοι ένα βίντεο από την καθημερινότητα του Παραολυμπιονίκη Γιάννη Σεβδικαλή, ο οποίος καλέστηκε στο βήμα και παραχώρησε στον Πρόεδρο μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Ένας νέος άνθρωπος, που η μοίρα του στέρησε σε ένα δυστύχημα τα κάτω άκρα και κινείται με προσθετικά μέλη έκανε μια κατάθεση ψυχής, μας μίλησε για τη ζωή του μετά το δυστύχημα, τα προβλήματα που αντιμετώπισε τα πρώτα χρόνια, την προσπάθεια που κατέβαλε για να επανέλθει, απάντησε στις ερωτήσεις μικρών και μεγάλων και άγγιξε την ψυχή μας.

Ο Γιάννης ήταν συγκλονιστικός, ένα πραγματικός Πρωταθλητής της Ζωής, μία κατάμεστη αίθουσα παρακολουθούσε αποσβολωμένη τον ευθύ και μεστό λόγο με τον οποίο απαντούσε στα ερωτήματά μας και διακόπτονταν μόνο από παρατεταμένα και συνεχή χειροκροτήματα. Ειλικρινά κάποια πράγματα δεν περιγράφονται με λέξεις και δεν σκιαγραφούνται με φωτογραφίες. Είναι ευλογία για το σύλλογο μας να έχει κοντά του τέτοιους ανθρώπους.

Η Δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου απεύθυνε στους παρευρισκόμενους χαιρετισμό και ευχές εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής και έλαβε ως ενθύμιο το μπλουζάκι του καλοκαιρινού Camp. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός και ομιλία από τον εκπρόσωπο της εταιρίας NOMOS Χρήστο Μαργέλη, ο οποίος αναφέρθηκε στις υποτροφίες που δίνονται σε αθλήτριες για σπουδές σε Αθλητικά Πανεπιστήμια των ΗΠΑ.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με βραβεύσεις των αθλητριών Ι. Κουλσούζογλου, Κ. Λεράκη, Α. Ανυφαντή, Ε. Δουκάκη, M. Πρεδάρη και Ε. Κώνστα για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα με προϊόντα από το Shopping House.

Επίσης, κληρώθηκαν σε αθλήτριες πέντε υποτροφίες ενός έτους για Ξένες Γλώσσες και εκμάθηση Η/Υ προσφορά του So Easy Αγ. Δημητρίου και τρεις δωροεπιταγές του βιβλιοπωλείου Forever (Δωδεκανήσου 16- Άλιμος)

Ακολούθησαν ευχές από το προπονητικό μας επιτελείο, την Κατερίνα Φαρμάκη, τον Γιώργο Ιωάννου, την
Σίσσυ Ξένου, και την Ελένη Κυριαζοπούλου .

Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τον πλούσιο μπουφέ προσφορά των αρτοζαχαροπλαστείων Δασκαλάκης Αντώνιος και Bake Pastry & Coffee, καθώς επίσης έλαβαν αρωματικά αυτοκινήτου προσφορά της εταιρίας Ucare του κ. Ιωάννη Σταμπουλίδη.

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους Επίσημους, τους Αθλητές, τους Προπονητές, τους Γονείς και τα Μέλη μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Συμπαραστάτες – Χορηγούς μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ –ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ Α.Π.Ο «ΔΑΦΝΗ» ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥΜε ένα υπέρλαμπρο Αγιασμό ο Αθλητικός –…

Gepostet von Α.Π.Ο Δάφνη Αγίου Δημητρίου" am Sonntag, 29. September 2019

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.