Ηλιούπολη: Ξεκίνησαν οι δραστηριότητες στον Λαογραφικό Όμιλο «Λυρίτες»




Σταθμός μας… Η αφετηρία της Νέας Χρονιάς!!!
Το καλοκαίρι μας τελείωσε ξεκούραστα καθώς άρχισε με πολύ δουλειά και πρόβες για την δημιουργία της παράστασης Σταθμός στις 30 Ιουνίου 2019 στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης Δ. Κιντής.
Οι χορευτικές ομάδες, οι μουσικοί μας συνοδοιπόροι και οι θεατρικοί μας φίλοι έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου η προσπάθεια του λαογραφικού μας ομίλου «Λυρίτες» να στεφθεί με επιτυχία.
Ο «μαραθώνιός» μας πέρα από την ανιδιοτελή προσπάθεια των μελών μας είχε και πολύτιμούς φίλους και συνεργάτες ως συμπαραστάτες. Οι Encardia, η Καίτη Κουλλιά, μουσικοί δεξιοτέχνες της ελληνικής παράδοσης, ηθοποιοί και θεατρικοί επαγγελματίες έβαλαν την δική τους σφραγίδα στην πλαισίωση αυτής της προσπάθειας.
Η παράσταση που πραγματοποιήθηκε επικεντρώθηκε στη αποτύπωση μια εποχής που ταλανίστηκε από την ξενιτιά και εξύψωνε την αγάπη, γλεντούσε την κάθε στιγμή και σεβόταν τις παραδόσεις.
Ο κόσμος που μας παρακολούθησε ταξίδεψε μαζί μας ανακαλύπτοντας τις διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας του τότε αναβιώνοντας την ζωή τους μέσα από τα έθιμα και τις συνήθειες τους.
Την παράστασή μας παρακολούθησαν πάνω από 1200 άτομα ενώ στηρίχθηκε από πολλούς σημαντικούς χορηγούς της περιοχής μας αλλά και ευρύτερης αναγνωρισιμότητας.
Θέτοντας τον πήχη ψηλά ξεκινάμε μια νέα χρονιά. Μια χρονιά με νέες εγγραφές και νέες δραστηριότητες κυρίως για τα παιδικά μας τμήματα.
Επενδύοντας στα παιδικά μας τμήματα με νέες γνώσεις και δραστηριότητες όπως η παιδική χορωδία σε συνεργασία με την Καίτη Κουλλιά προσδοκούμε να προωθήσουμε και να αναπτύξουμε το όραμά μας, για μια κοινωνία με σεβασμό προς την παράδοση, με γνώση του παρελθόντος και των ριζών μας προκειμένου να στηρίξουμε ένα καλύτερο και στέρεο μέλλον με αξίες και ιδανικά.
Ο Λαογραφικός Όμιλος «Λυρίτες» ξεκίνησε τις δραστηριότητές του από τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου δυναμικά και είναι στη διάθεση των φίλων μας όλων των ηλικιών που θέλει να μάθει και να διασκεδάσει με αυθεντικό, παραδοσιακό και ελληνικό ύφος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΥΡΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2019-2020

Από τον Οκτώβριο το πρόγραμμά μας οριστικοποιεί την μορφή του.καθώς από την 1η του μήνα λειτουργούν όλα τα τμήματα του χορού στις παρακάτω ώρες. Σιγά σιγά ξεκινούν και οι άλλες δραστηρίοτητες,.θα υπάρχει επίσης και φέτος δράση με χοροτράγουδα για όλα τα χορευτικά τμήματα,σε τακτά χρονικά διαστήματα με την ευθύνη της Κας Καίτης Κουλλιά Kaiti Koullia,η οποία έχει και την ευθύνη της παιδικής χορωδίας τα πρωινά του Σαββάτου
Το Θεατρικό εργαστήρι ξεκινά την Παρασκευή 11/10 με ένα ανοιχτό και ελεύθερο μάθημα γνωριμίας για όλους όσους θέλουν να το δοκιμάσουν και μετά κανονικά τις Παρασκευές με την Gewrgia Panteli
Για τα τμήματα παιδιών και προσχολικής ηλικίας θα υπάρξει νέα επίσημη ανακοίνωση μέσα στο Οκτώβριο.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΛΥΡΙΤΕΣ Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος

Δημοκρατίας 14-16, Ηλιούπολη 163 46

Mυκηνών 18 & Oλυμπίας, Kερατσίνι (Xαραυγή)

Τηλέφωνα: 6977004286 | 6976098976 | 6979250270 (απογευματινές ώρες)

Λειτουργούν τμήματα παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων διαβαθμισμένα ανάλογα με το χορευτικό επίπεδο του κάθε ενδιαφερόμενου.

Σας περιμένουμε!!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.