Η θεωρία του παράδοξου στο τοπικό συμβούλιο της Βάρης




(του Βασίλη Μαμελετζή)

Στα τοπικά συμβούλια των 3Β και ειδικότερα σε αυτό της Βάρης λειτούργησε η θεωρία του παράδοξου καθώς επίσης και η αναβίωση της Ολυμπιακής Αεροπορίας.
Η θεωρία του παράδοξου είναι ότι ενώ στις άλλες δύο τοπικές κοινότητες αντιπρόεδρος έγινε ο δεύτερος σε ψήφους τοπικός σύμβουλος, στη Βάρη αντιπρόεδρος του τοπικού εχρίσθει ο δεύτερος από το τέλος στη σταυροδοσία.

Εντέλει, ο κύριος Λαναρης, σαν παλαιός συνάδελφος του Δημάρχου στην Ολυμπιακή, εχρίσθη αντιπρόεδρος (ελέω Ολυμπιακής) άσχετα αν ήλθε προτελευταίος στη προτίμηση των δημοτών.
ΑΓΝΟΗΘΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΠΑΣ ο οποίος και κατάρτηση των τοπικών θεμάτων έχει και όρεξη καθότι νέος και ιδέες καθότι αγαπητός επαγγελματίας της περιοχής είναι.
Ατυχησε όμως διότι δεν προέρχεται από την Ολυμπιακή η οποία καλύπτει τους πάντες κάτω από τα φτερά της, άσχετα αν κατέστρεψαν τη σύγχρονη οικονομία της Ελλάδος.
Η λαϊκή Βούληση στα τάρταρα των συμφερόντων.
Συνεπώς η κλίκα επανήλθε επιβεβαιώνοντας ότι τα στεγανά λειτουργούν υπέρ της καταστροφής της Βάρης από το αναβαθμισμένο, σύμφωνα με το Κλεισθένη, τοπικό συμβούλιο.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Η παντοκρατορία της Ολυμπιακής που βούλιαξε την Εθνική Οικονομία θα βουλιάξει μάλλον και τη Βάρη.
(Στη φώτο θα δείτε πως το τοπικό της Βούλας ετίμησε το δεύτερο σε ψήφους τοπικό συμβούλιο)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.