Γλυφάδα: Περισσότερες από 4.200 φορές χρησιμοποιήθηκε φέτος το Seatrac




Οι παραλίες της Γλυφάδας, ελεύθερες για όλους, πεντακάθαρες, με ναυαγοσώστες και με τη γαλάζια σημαία να κυματίζει σε αυτές, έχουν γίνει σημείο αναφοράς και για τον σεβασμό που είναι έκδηλος απέναντι στους πολίτες ΑΜΕΑ.
Περισσότερες από 4.200 φορές χρησιμοποιήθηκε φέτος η πρότυπη υποδομή Seatrac, που επιτρέπει σε ανθρώπους με αναπηρία να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα. Είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που το Seatrac αναδεικνύεται πρώτο πανελλαδικά.


Η τεράστια αυτή ανταπόκριση οφείλεται στο γεγονός ότι δεν τοποθετήθηκε απλά ένας μηχανισμός, αλλά εγκαταστάθηκε μια ολοκληρωμένη, σύγχρονη υποδομή, μέσα σε μια οργανωμένη παραλία, ελεύθερη για όλους. Φέτος μάλιστα, για πρώτη φορά, τοποθετήθηκαν δύο Seatrac, για να εξυπηρετούνται ακόμα περισσότεροι χρήστες.
Πριν από λίγες μέρες τα Seatrac αποσύρθηκαν για φύλαξη και συντήρηση και θα επανέλθουν του χρόνου το καλοκαίρι, με τις ίδιες υψηλής ποιότητας συνοδευτικές υπηρεσίες.
«Ευχαριστώ τον συντονιστή της δημοτικής μας αρχής Στέλιο Κουρουπάκη, τους εργαζομένους και τους εθελοντές μας και ασφαλώς και πάλι την εταιρία Tobea για τη συνολική υποστήριξη», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.