Βίντεο-σοκ από τον φίλαθλο που σπρώχνεται στο κενό και χάνει τη ζωή του




Σοκ προκαλεί το βίντεο που δείχνει καρέ-καρέ πώς έπεσε στο κενό ο 70χρονος φίλαθλος του Απόλλωνα Πόντου στον αγώνα με τα Χανιά την Κυριακή με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Στο βίντεο φαίνεται ο 70χρονος να διαπληκτίζεται λεκτικά με συνομήλικό του -επίσης από την Καλαμαριά- όταν ξαφνικά ένας άλλος άνδρας πηγαίνει προς το μέρος του και τον σπρώχνει στα σκαλοπάτια με την πτώση να αποδεικνύεται θανατηφόρα για τον άτυχο άνδρα.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε μια σύλληψη, ενώ μετά το περιστατικό ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης εξέφρασε τη θλίψη του τονίζοντας πως ο αθλητισμός είναι ψυχαγωγία.

Ο 70χρονος που έχασε την ζωή του με τόσο τραγικό τρόπο στο γήπεδο της Καλαμαριάς ήταν ο γνωστός φίλαθλος του Άρη Νίκος Τριγλιανός.

Ο κ. Αυγενάκης έγραψε στο twitter: «Τραγικό το συμβάν του θανάτου ηλικιωμένου στο γήπεδο της Καλαμαριάς, έπειτα από διαπληκτισμό με συνομήλικό του, που συνελήφθη. Καταδεικνύει την ανάγκη να αντιληφθούμε πως το ποδόσφαιρο, ο αθλητισμός, είναι ψυχαγωγία, όχι χώρος εκτόνωσης διαφορών. Συλλυπητήρια στους οικείους του».

Επίσης σε ανακοίνωσή της «η ΠΑΕ Χανιά εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του φιλάθλου του Απόλλωνα Πόντου που “έφυγε” τόσο άδικα από τη ζωή κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ομάδα μας. Ας είναι το τελευταίο τραγικό περιστατικό στα γήπεδα».

Πηγή: flashnews.gr

Δείτε βίντεο: Βίντεο-σοκ: Φίλαθλος του Απόλλωνα Πόντου σπρώχνεται στο κενό και χάνει τη ζωή του

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.