Σοκαριστικό τροχαίο: Κόπηκε στη μέση αυτοκίνητο (VIDEO&EIKOΝΕΣ)




Το τροχαίο δυστύχημα που έγινε το πρωί της Κυριακής στην παλιά Εθνικό οδό Αθηνών-Καβάλας, έφερε για ακόμα μια φορά στην επιφάνεια τους δρόμους της παράνομης διακίνησης μεταναστών. Σε αυτό ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και δώδεκα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο, βλέπουμε την κάμερα καφετέριας στο χωριό Άγιος Βασίλειος να καταγράφει το θανατηφόρο τροχαίο που έγινε στις 8 το πρωί. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 64χρονος ψάλτης γίνεται κομμάτια με ενα από αυτά καταλήγει μπροστά στην τζαμαρία του καταστήματος!

Οι θαμώνες της καφετέριας γλίτωσαν σαν από θαύμα και αντικρύζοντας την εικόνα των διαλυμένων οχημάτων τραβάνε τα μαλλιά τους. Την ίδια στιγμή ο διακινητής άνοιξε την πόρτα του μαύρου αυτοκινήτου και προσπάθησε να διαφύγει. Ο 25χρονος Μολδαβός είχε στοιβάξει 12 μετανάστες μέσα σε ένα αυτοκίνητο, ακόμα και στο πορτ μπαγκάζ! Ξεκίνησε κάπου από τον Έβρο και μέσω της Εγνατίας οδού, τρέχοντας σαν παλαβός, πιθανότατα θα τους μετέφερε σε μια μεγάλη πόλη.

Έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα
Σύμφωνα με την Αστυνομία δε γινόταν καταδίωξη του οχήματος, ωστόσο το παρακολουθούσαν από απόσταση, κάτι που πιθανότατα ο 25χρονος διακινητής είχε καταλάβει και προσπαθούσε να ξεφύγει.

Μετά το θανατηφόρο τροχαίο, ο δρόμος παρέμεινε κλειστός για περίπου 2 ώρες. Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης ενώ ο 64χρονος ψάλτης έχασε τη ζωή του επί τόπου βυθίζοντας σε πένθος το χωριό του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ STAR

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Καβάλας, στο ύψος του Αγίου Βασιλείου. Στο τροχαίο είχαν εμπλοκή τρία οχήματα, το ένα εκ των οποίων μετέφερε αλλοδαπούς. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που κοινοποίησε στον λογαριασμό της στο Facebook η δημοσιογράφος και βουλευτής στη Β’ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, η σύγκρουση των οχημάτων ήταν ιδιαίτερα σφοδρή.

Το ένα αυτοκίνητο έχει κοπεί σε δύο κομμάτια, τα οποία αποτελούν άμορφες μάζες σιδερικών, ενώ ο δρόμος γέμισε με θραύσματα. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, από το τροχαίο έχασε τη ζωή του ένα άτομο, ενώ ένα ακόμη τραυματίστηκε σοβαρά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πέντε ακόμα άνθρωποι φέρουν ελαφρά τραύματα.

Σημειώνεται πως πριν από λίγο ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία.

Πηγή: thestival.gr

Δείτε τις φωτογραφίες που κοινοποίησε η Δώρα Αυγέρη στο Facebook από το σημείο καθώς και το βίντεο του oraiokastro24.gr:

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Jq6bY6dg6jM

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.