Ποια σενάρια εξετάζουν οι αρχές για την επίθεση στον αξιωματικό της ΕΛΑΣ, στον Ταύρο




Συναγερμό έχει σημάνει στις τάξεις της αστυνομίας η εμπρηστική επίθεση που όπως αποκάλυψε το bloko.gr εκδηλώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα με στόχο το

αυτοκίνητο αστυνομικού διευθυντή που ήταν σταθμευμένο κοντά στο σπίτι του στην περιοχή του Ταύρου.

Πρόκειται για αξιωματικό που υπηρετεί στη διεύθυνση του Πειραιά, με προϋπηρεσία σε τμήματα και υπηρεσίες τάξης της ευρύτερης περιοχής, για τον οποίο επιπροσθέτως ουδέποτε κινήθηκε σε βάρος του σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, ποινική ή πειθαρχική διαδικασία.
Στο πλαίσιο αυτό, το πρώτο βασικό σενάριο που εξετάζεται είναι να έγινε στόχος τυχαία (καθαρά συμβολικός) ομάδας χούλιγκανς ή αντιεξουσιαστών, που τον παρακολούθησαν ενώ επέστρεφε στο σπίτι του από μέτρα και χτύπησαν ως απάντηση για τις αστυνομικές επιχειρήσεις στα Εξάρχεια και ως προεόρτια επίθεση ενόψει της … νέας σεζόν αντιπαράθεσης που ανοίγεται με την αστυνομία. Η πληροφορία για τη μοτοσικλέτα με τους δύο αναβάτες εξετάζεται σοβαρά, όμως ακόμη δεν έχει “κλειδώσει” σε ότι αφορά στο μέσο χρήσης και στην πρόθεση των αναβατών του.
Το δεύτερο σενάριο είναι να πρόκειται για προσωπικές διαφορές, κάτι όμως που από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το προφίλ του αξιωματικού και όσα ο ίδιος κατέθεσε σε πρώτο χρόνο, φαντάζει ως αποδυναμωμένο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.