”Δωρεάν Διανομή Γευμάτων Προς όλους” από τον δήμο Βύρωνα




Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση κοινωνικής προσφοράς «Δωρεάν Διανομή Γευμάτων Προς όλους» της Δομής «Παροχής Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα, σε συνεργασία με την Κοινωνική Κουζίνα “Ο Άλλος Άνθρωπος του Βύρωνα”. Η δράση υλοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρες 12:00 έως 14:00 μ.μ. στο πάρκο “Καραολή και Δημητρίου” (πλησίον Παλαιών Πατρών Γερμανού) κατά την οποία μαγείρεψαν, γευμάτισαν και μοίρασαν μερίδες φαγητού.
Η πρωτοβουλία αυτή αγκαλιάστηκε από πολλούς κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο, οι οποίοι παρευρέθηκαν και στήριξαν την προσπάθεια μαγειρεύοντας και γευματίζοντας όλοι μαζί. Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να μοιραστούν εμπειρίες με το προσωπικό των Κοινωνικών Δομών του Δήμου και να ενημερωθούν με ποιους τρόπους μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν τη συνέχιση του έργου που επιτελείται και αφορά όλους μας.

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για την παρασκευή των γευμάτων προέρχονταν από την ευγενική χορηγία του 3ου Γυμνάσιου Βύρωνα. Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου στήριξαν την προσπάθεια και συνέβαλλαν ενεργά στη διαδικασία για την προετοιμασία, την παρασκευή και τη διανομή των γευμάτων. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους εκπαιδευτικούς του σχολείου του 3ου Γυμνάσιου Βύρωνα, καθώς και στο σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Λυκείου Βύρωνα που στήριξαν αυτή την Κοινωνική Δράση.

Η Δομή «Παροχής Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα ανέφερε : «Σε μια ιδιαιτέρως δύσκολη περίοδο για την κοινωνία, η προσφορά αποτελεί σημαντική βοήθεια για την εξέλιξη του έργου μας και για τον λόγο αυτό θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά και ευελπιστούμε να σας έχουμε αρωγούς στο έργο μας και στο μέλλον. Ιδιαίτερα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το παραδοσιακό Τυροπολείο “Ο Τσέλιγκας” (Ιθώμης 17) για την ευγενική του χορηγία».

Σας υπενθυμίζουμε πως η συγκεκριμένη δράση “Δωρεάν Γεύματα προς όλους” θα συνεχίσει να πραγματοποιείται κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα.

Οι Δομές «Παροχής Συσσιτίου» και «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 π.μ. – 17:00 μ.μ. επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).

Email: [email protected], [email protected]
Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.