“Αυτές τις εκδηλώσεις τις οφείλουμε στα παιδιά μας”




(γράφει ο Δημήτρης Μαλτέζος/διαχειριστής του Forum των 3Β)

Θα ήθελα να κάνω μια θετική ανάγνωση του Φεστιβάλ, καθώς οι όποιες (δικαιολογημένες ή μη), γκρίνιες, έχουν αναλυθεί σε άλλες αναρτήσεις.

Είναι ένας θεσμός που κάθε χρόνο γίνεται ακόμα και καλύτερος.

Για να πραγματοποιηθεί μια συναυλία χρειάζονται δεκάδες λεπτομέρειες που πρέπει να προβλεφθούν.

Τα στελέχη του ΟΑΠΠΑ (αιρετοί και υπάλληλοι) δείχνουν ότι δεν φοβούνται να πραγματοποιήσουν τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις και κάθε χρόνο ξεπερνούν σε ποιότητα, την προηγούμενη χρονιά.

Ο κόσμος της περιοχής, τις έχει αγκαλιάσει.

Είμαστε μια περιοχή που ο κόσμος της έχει κάποιες ‘ιδιαιτερότητες’. Καλώς ή κακώς είμαστε συνηθισμένοι σε εξόδους, συναυλίες κλπ, από την προσωπική μας ζωή και για πολλά χρόνια, τις δημοτικές εκδηλώσεις τις σνομπάραμε.

Η προ-χθεσινή εικόνα έδειξε ακριβώς το αντίθετο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια ομιλία του δημάρχου για τον Πατριάρχη Γρηγόριο.

Ναι ήταν πολύ μεγάλη η ομιλία. Ήταν όμως τόσο έντονος και υποδειγματικός, ο τρόπος της αφήγησης και η συγκίνηση της όλης ιστορίας που μας περιέγραφε, που δεν άκουγες ‘κιχ’ από τους χιλιάδες συγκεντρωμένους.

Απίστευτο επίπεδο και από τον κόσμο…. Κάθισαν για πάνω από 20-25 λεπτά στην αφήγηση του δημάρχου καθηλωμένοι !!!!

Στη συνέχεια ξεκίνησε η συναυλία. Η ατμόσφαιρα της βραδιάς συνεχίστηκε και ο κόσμος σιγοτραγουδούσε. Ούτε τσιρίδες, ούτε ομιλίες ούτε χάχανα.

Ένιωθες την πλήρη συμμετοχή τόσων χιλιάδων παρεβρισκομένων.

Ως ένας απλός δημότης νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον ΟΑΠΠΑ για την βραδιά, τον Δήμαρχο για την απίστευτη ομιλία που μας έβαλε όλους σε αυτό το κλίμα, και όλους τους δημότες που αγκαλιάζουν τέτοιες εκδηλώσεις.

Αυτές τις εκδηλώσεις τις οφείλουμε στα παιδιά μας για να γνωρίζουν και να αγαπάνε την Ιστορία μας και κυρίως να σέβονται τις θυσίες του έθνους μας…

Ευχαριστώ και πάλι…

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.